Viskikaksoset palaavat syksyllä 5. syyskuuta Utran Uittotuvalle!
Pellosta pulloon – viskin matka
Tasting á la Ryynäset
Lähde mukaan makumatkalle ohrapelloille, tislaamoihin ja viskivarastoihin. Tämän illan aikana seuraamme viskin matkaa pellolta pulloon – aina ohran puinnista tislausprosessiin sekä tynnyrikypsytykseen ja lopulta valmiiksi juomaksi. Jokaiselle prosessin vaiheelle on valittu sitä ilmentävä viski ja siihen sopiva ruoka, joka täydentää makuelämystä. Tasting yhdistää tarinoita, aromeja ja oivalluksia – sekä tietenkin herkullisia suupaloja.
Illan isäntinä toimivat Ryynäsen viskikaksoset, jotka johdattavat sinut viskien monipuolisen maailman. Asko ja Aki Ryynäsellä on satojen tastingien kokemus ja he ovat nähneet lukuisia tislaamoja niin meillä Suomessa kuin maailmallakin.
Huomioithan, että tasting-tilaisuus on sallittu vain täysi-ikäisille.
Hinta 79€/hlö
Viskin ystävien seuran jäsenille 74€/hlö
MENU
Ohratto tiristetyillä siitakesienillä, ohranorasöljyä ja parmesanvaahtoa (L)
Mallaksella ja pankojauhoilla leivitettyä miedosti savustettua tuoretta turskaa, persiljaemulsiota ja paahdettua puikulakermaa (L)
Tartar fermentoidusta punajuuresta, savukaprista ja keltuaiskreemiä, mustavalkosipulimajoneesia (L,G)
Lihaliemi luuytimestä, häntälihasta ja kuivattua sydäntä raastettuna ja pastramina (L,G)
Bella lodi juustoa, viikunahilloa ja Haukiniemen hunajaa, pecorino romano DOP ja porkkana-rosmariinihilloa (L,G)
Riihikaurakakkua, pihlajanlehtisilmuja ja mustaherukanlehteä, whiskymoussea, kahvisiirappia ja makeaa olutvaahtoa (L)