Ei kahta ilman kolmatta! Hurmioituneita keikkoja Utrassa heittänyt Olavi Uusivirta nähdään jälleen Uittoareenan lavalla tulevana kesänä. Kotimaisen musiikin ykköskaartiin kuuluvaa Uusivirtaa voi artistin lisäksi kutsua varsinaiseksi renesanssimieheksi, sillä multitalentti tekijä on tuttu näky myös eri produktioista niin valkokankaalta, TV-ruuduilta kuin teatterilavoiltakin.

Emma-palkittu Uusivirta tunnetaan platinaa ja kultaa myyneistä hiteistään kuten On niin helppoo olla onnellinenKultaa hiuksissasekä Kesäyön uni. Vuoden 2021 aikana kansaa siunattiin uusilla biiseillä Hilma af Klint ja Kun hiljaisuus oli kultaa. The Voice of Finland-kilpailun semifinaalissa ensi-esityksensä saanut Kielletty leikki pohjustaa syksyllä ilmestyvää yhdeksättä studioalbumia.

Olavi Uusivirta tunnetaan hekumallisena live-esiintyjänä, jonka taustalla vaikuttavat niin ikään Suomen kärkikaartiin kuuluvat kitaristi Timo Kämäräinen, basisti Jaakko Kämäräinen ja rumpali Olli Krogerus. Uusivirta yhtyeineen on yksi maamme rakastetuimmista esiintyjistä, joka onnistuu sytyttämään koko yleisön takariviä myöten vastustamattomalla energiallaan, eikä Uittoareenan elokuinen keikka tule missään nimessä olemaan poikkeus!

Tapahtumien aikana Utran Uittotuvan artesaanipizzeria on avoinna! Teethän tilauksen kaksi vuorokautta ennen tapahtumaa sähköpostilla myynti@utranuittotupa.fi tai soittamalla numeroon 0500 675 162.

  • Kana, pekoni, basilika, pikkelöity punasipuli
  • Kylmäsavulohi, smetana, mozzarella, pikkelöity punasipuli
  • Härkis, vegaanijuusto, pikkelöity punasipuli

Uittotuvan artesaanipizza 18€
Pizzat ovat laktoosittomia. Ilmoitathan ruoka-aineallergioista tilatessasi.

  • Uittotuvan ovet avoinna ruokailijoille kolme tuntia ennen konsertin alkua (Pöytävaraus tehtävä kaksi vuorokautta ennen).
  • Konserttiin portit auki klo 18
  • Konsertti alkaa klo 19
  • Konsertissa on väliaika
  • Konsertti on ikärajaton

Etkojen verran erityisempi ilta? Varaa Utran Uittotuvan tapahtuman yhteyteen seurueellenne Paviljonki kaikilla herkuilla – vain teidän yksityiskäyttöönne. Lue lisää ja tutustu menuun tästä.