Hurmaa ulkomailta saapuvat asiakkaasi tai yritysvieraasi Utran Uittotuvan perinteikkäissä suomalaisissa maisemissa, perinteikkäillä mauilla!

Tärkeitä ulkomaisia asiakkaita tai yritysvieraita viihdyttämässä? Tuo heidät vierailulle Uittotuvan arvokkaisiin maisemiin, kauniin Pielisjoen rannalle Joensuun Utraan! Perisuomalaiset maisemat yhdistettynä korkealaatuisiin, poikkeuksellisiin ja käsinvalmistettuihin makuihin ja tarjoiluihin tekevät Uittotuvasta loistavan miljöön erilaisten edustustilaisuuksien järjestämiseen. Monipuoliset juhlatilamme 150 hengen Sorvaamo-salista hurmaavaan 20 hengen Rantapaviljonkiin takaavat upean ja juuri oikean kokoisen miljöön tilaisuudelle kuin tilaisuudelle.

Utran Uittotuvalla ruokaan suhtaudutaan käsityöläisen ylpeydellä. Paikalliset herkut elävät sulassa sovussa sesongin raikkaimpien ja yllättävimpien makujen kanssa. Ensiluokkaisen ruoan lisäksi Uittotuvalla panostetaan myös loistavaan asiakaspalveluun, jotta sinä ja seurueesi viihdytte tiloissamme mahdollisimman hyvin. Kauttamme on mahdollista järjestää myös edustustilaisuuden oheisohjelma ja viihde.

Kysy lisää ja varaa oma edustustilaisuutesi Uittotuvalle myynnistämme!

Tunnelmallisiin hetkiin

tilaisuus kuin tilaisuus,
pihapiiristämme löytyy taatusti sopiva juhlatila

20–500 hlö