Uittotuvan tunnelmallisissa saunailloissa nautitaan löylyjen lisäksi lämpimään paljuun pulahtamisesta sekä kauden raaka-aineista valmistetusta kolmen ruokalajin illallisesta.

Löylyt & kolmen ruokalajin illallinen 98 € sis. alv / hlö (paketti ei ole myynnissä pikkujouluaikaan)

Minimihenkilömäärä: 10

Hintaan sisältyy kelohongalla sisustetun saunan lisäksi palju, pyyhkeet & kylpytakit sekä rakkaudella valmistettu kolmen ruokalajin illallinen. Sauna on käytössä aina kello 23 asti. Tarjous ei ole voimassa pyhäpäivinä.

Kysythän tarjouksen, jos saunojia on enemmän – meidän tiloihin kyllä mahtuu!

KOLMEN RUOKALAJIN ILLALLINEN

Sesongin raaka-aineista rakkaudella valmistettu kolmen ruokalajin illallinen saa veden kielelle. Uittotuvan ruuan lähtökohta on nauttia raaka-aineet silloin, kun ne ovat parhaimmillaan.

Yhteistyö paikallisten pientuottajien luo meille mahdollisuuden tarjota juuri sinulle sesongin parhaita raaka-aineita, makuja ja tuoksuja.

Menun kylkeen on mahdollista ostaa myös erilliset juomapaketit – kysy meiltä lisää! Saunatilamme on anniskelualuetta eli omien alkoholien tuominen ei ole mahdollista.

Menu on saatavilla myös vegaanisena – muista mainita ruoka-aineallergiat ja erikoisruokavaliot saunailtaa varatessasi, jotta voimme palvella sinua paremmin!