Osoite

Uittopäälliköntie 2,
80170 Joensuu

Katso kartalta

Tarjouspyynnöt ja varaukset

0500 675 162
myynti@utranuittotupa.fi

Avoinna ma–pe klo 9–16.
Suljettu arkipyhinä ellei toisin mainita.

Tilaa uutiskirje

Jätä viesti

Uittotupalaiset

Sanna

Myyntipäällikkö

”Meidän uittotupalaisten päämääränä ovat aina mieleenpainuvat elämykset. Tämä pihapiiri, vahvana elävät perinteemme ja intohimolla työhönsä suhtautuvat uittotupalaiset takaavat hetket, jotka muistetaan.”

0500 675 162
myynti@utranuittotupa.fi

Jarno

Keittiömestari

”Uittotuvalla inspiroivinta on pitkä käsillä tekemisen perinne. Ruoka on aina omin käsin tehtynä ensiluokkaista, mutta ikimuistoiset elämykset saadaan aikaan sesongin parhaimpia ja raikkaimpia makuja hyödyntämällä. Sen me uittotupalaiset osaamme.”

Jouko

Kokki

”Täällä tehdään kaikki täydellä sydämellä. Olipa kyseessä sadan hengen hääjuhla Sorvaamossa tai tavallinen tiistaipäivä Voimatien lounasravintolassa, Uittotuvalla panostetaan niin ruokaan, miljööseen kuin tunnelmaan. Tästä parempaa saa etsiä.”

Kriste

Salivastaava

“Uskon vahvasti hyvän viinin ja ruoan liittoon. Työssäni nautin siitä, että löydämme asiakkaalle herkullisen yhteensopivia kokonaisuuksia ja muutenkin asiakkaan viihtyminen on kaiken a ja o. Meillä saa nauttia!”

Anu

Ravintolatyöntekijä

“Perinnehenkinen miljöö joen rannassa, laadukas paikallisuutta korostava ruokatuote ja upeat kollegat ovat Uittotuvan vahvuus. Tänne on aina hienoa saapua tuottamaan iloa asiakkaille ikimuistoisten tapahtumien merkeissä. Sinäkin olet lämpimästi tervetullut Uittotuvan maisemiin!”