TYHY- tai TYKY-päivää suunnittelemassa? Tarjoa työyhteisöllesi unohtumaton päivä tunnelmallisen Uittotuvan maisemissa Joensuun Utrassa!

Utran Uittotuvan viihtyisä miljöö Pielisjoen rannalla sekä monipuoliset, paikoin muunneltavat tilat sopivat monenlaisiin TYHY- ja TYKY-päivien tarkoituksiin. Voit vuokrata meiltä sopivan tilan ja järjestää työhyvinvointia edistävää tai työkykyä tukevaa toimintaa ja ohjelmaa itse, tai voit tilata kauttamme valmiin TYHY-paketin, johon sisältyy tapahtumatilan lisäksi myös aktiviteetit ja ruoat koko työporukalle.

Sopisiko teidän työporukalle rauhallinen ja rento kehonliike joogassa tai kenties retki kauniin Utransaaren uumeniin, herkullisella lounaalla tai päivällisellä viimeisteltynä? Voit yhdistää TYHY-päiväsi myös Uittotuvan omien tapahtumien, kuten konserttien, tastingien tai teatterin kylkeen!

Valitse työyhteisösi tarpeisiin sopiva TYHY-päivä valmiiksi paketoiduista vaihtoehdoistamme alta tai ota yhteyttä täysin räätälöityä tilaisuutta varten!

Virkistävää, motivoivaa ja koko työporukan yhteen hitsaavaa TYHY-päivän ohjelmaa vailla? Uittotuvan ja Karu Survivalin TYHY-päivissä yhdistyvät itäsuomalaisesta luonnosta ammentavat yhteisaktiviteetit sekä maakunnan herkullisimmat maut lounaan tai illallisen muotoon taiottuna.

Uittotuvan ja kehonhallintaan ja -huoltoon erikoistuneen studio Topaasin yhteisissä TYHY-päivissä rentoudutaan virkistävän ja koko kroppaa sekä mieltä hellivän kehonhuollon parissa! Sopisiko teidän toimistoporukalle niska-hartiaseutua höllentävä kehonhuoltoharjoitus vai innostuisivatko kollegat esimerkiksi kävelyntaidon tekniikan opettelusta?

Tunnelmallisiin hetkiin

tilaisuus kuin tilaisuus,
pihapiiristämme löytyy taatusti sopiva tila tarpeisiisi

20–500 hlö