TYHY- tai TYKY-päivää suunnittelemassa? Tarjoa työyhteisöllesi unohtumaton päivä tunnelmallisen Uittotuvan maisemissa Joensuun Utrassa!

Utran Uittotuvan viihtyisä miljöö Pielisjoen rannalla sekä monipuoliset, paikoin muunneltavat tilat sopivat monenlaisiin TYHY- ja TYKY-päivien tarkoituksiin. Voit vuokrata meiltä sopivan tilan ja järjestää työhyvinvointia edistävää tai työkykyä tukevaa toimintaa ja ohjelmaa itse tai voit tilata kauttamme valmiin TYHY-paketin, johon sisältyy tapahtumatilan lisäksi myös aktiviteetit ja ruoat koko työporukalle.

Sopisiko teidän työporukalle kenties Topaasin rauhallinen ja rento kehonhuolto, herkullisella lounaalla tai päivällisellä viimeisteltynä tietenkin? Voit yhdistää TYHY-päiväsi myös Uittotuvan omien tapahtumien, kuten konserttien, tastingien tai teatterin kylkeen!

Tutustu alta valmiiksi paketoituun TYHY-päiväämme tai ota yhteyttä täysin räätälöityä tilaisuutta varten!

TYHY-PÄIVÄ: TOPAASI

Uittotuvan ja kehonhallintaan ja -huoltoon erikoistuneen studio Topaasin yhteisissä TYHY-päivissä rentoudutaan virkistävän ja koko kroppaa sekä mieltä hellivän kehonhuollon parissa! Sopisiko teidän toimistoporukalle niska-hartiaseutua höllentävä kehonhuoltoharjoitus vai innostuisivatko kollegat esimerkiksi kävelyntaidon tekniikan opettelusta?

Lue lisää

Tunnelmallisiin hetkiin

tilaisuus kuin tilaisuus,
pihapiiristämme löytyy taatusti sopiva tila tarpeisiisi

20–500 hlö