Monipuoliset tilamme ja tunnelmallinen miljöömme tekevät Uittotuvasta unohtumattoman elävän kohtaamis- ja tapahtumapaikan.

Utrassa tapahtuu ympäri vuoden! Katetulla ulkoareenallamme nähdään kesäisin sykähdyttävimmät keikat Joensuussa sekä kaupungin paras kesäteatteri, Utran Uusi Teatteri. Päärakennuksen saleissa juhlitaan niin intiimien klubi-iltojen kuin nauruhermoja kutittelevien standup-keikkojen merkeissä ja pöydät katetaan koreiksi viski- ja olut-tastingeja sekä herkullisia sesonkiaterioita varten joulusta vappuun. Koettavaa ja maistettavaa riittää ympäri vuoden! Uittotuvan erikoisuus piilee poikkeuksellisen nautinnollisissa hetkissä.

Uittotuvan lahjakortti on mitä parhain aineeton lahja ikimuistoisten hetkien ystäville! Lahjakortit ovat myynnissä Uittotuvalla aukioloaikojen puitteissa.

ETKOT JA KEIKKA

Haluatko tulla porukalla etkoilemaan? Herkullinen vaihtuva menu ja väliaikatarjoilut tekevät elämyksestä astetta paremman. Aitiopaikoilta seuraa esitystä aina mielellään ja paketti onkin kiva yllätys, vaikka työporukalle!

Etkot & Keikka

Etkoille vai jatkoille?

Yhdistä yksityistilaisuus
Uittotuvan tapahtumaan

20–120 hlö