Valmistujaiset, polttarit, pikkujoulut, edutustilaisuudet, rapujuhlat tai 500 hengen seminaarit – Uittotuvan monipuoliset juhlatilat soveltuvat kaikenkokoisten tilaisuuksien järjestämiseen.

Pihapiirimme Pielisjoen rannalla tarjoaa upean miljöön ikimuistoisiin yksityis- ja yritystilaisuuksiin. Vuokrattavana ovat kaikki Uittotuvan tilat idyllisestä rantapaviljongista aina 500-paikkaiseen, katettuun ulkoareenaan. 

Ammattilaisemme keittiön puolella pitävät huolen siitä, että juhlasi jää mieleen myös mauillaan – niiden perustana toimivat lähituottajien raaka-aineet ja luonnon parhaat antimet.

Valitse tarpeisiisi parhaiten sopiva tilaisuus valmiiksi paketoiduista vaihtoehdoistamme tai ota yhteyttä täysin räätälöityä tilaisuutta varten.

Tärkeitä ulkomaisia asiakkaita tai yritysvieraita viihdyttämässä? Järjestä edustustilaisuus ja tuo heidät vierailulle Uittotuvan arvokkaisiin maisemiin, kauniin Pielisjoen rannalle Joensuun Utraan!

Utran Uittotupa on oikea paikka, kun etsit korkeatasoisia puitteita koulutukselle, kokoukselle tai vaikkapa yrityksesi virkistäytymispäivälle. Sopivien tilojen, tarvittavan esitystekniikan ja herkullisten tarjoilujen lisäksi kauttamme järjestyy myös oheisohjelma, joka tekee pitkästäkin kokouspäivästä mukavan kokemuksen.

Ikimuistoiset
häät

Hääjuhlasi suunnittelussa lähdetään liikkeelle toiveistasi, mutta sen jälkeen voit osallistua niin paljon tai vähän kuin itse haluat: autamme käytännön järjestelyissä, tarjoamme menu-ideoita sekä vastaamme juhlapäivänä siitä, että kaikki menee suunnitelmien mukaan.

Lue lisää

Viihtyisä miljöömme Pielisjoen rannalla sekä monipuoliset, paikoin muunneltavat tilamme sopivat monenlaisiin TYHY- ja TYKY-päivien tarkoituksiin. Voit vuokrata meiltä sopivan tilan ja järjestää työhyvinvointia edistävää tai työkykyä tukevaa toimintaa ja ohjelmaa itse tai tilata kauttamme valmiin TYHY-paketin!

Uittotuvan tunnelmallisissa saunailloissa nautitaan löylyjen lisäksi houkuttelevan lämpimään paljuun pulahtamisesta sekä kauden raaka-aineista valmistetusta, kolmen ruokalajin illallisesta. Saatavilla rajoitetun ajan.

ETKOT & KEIKKA

Haluatko tulla porukalla etkoilemaan? Herkullinen vaihtuva menu ja väliaikatarjoilut tekevät elämyksestä astetta paremman. Aitiopaikoilta seuraa esitystä aina mielellään ja paketti onkin kiva yllätys, vaikka työporukalle!

Etkot & Keikka

Tunnelmallisiin hetkiin

Uniikimpaa vailla? Pihapiiristämme löytyy taatusti juhlatila juuri sinun tarpeisiisi.

20–500 hlö