Valmistujaiset, polttarit, pikkujoulut, rapujuhlat tai 500 hengen seminaarit – Uittotuvan monipuoliset juhlatilat soveltuvat kaikenkokoisten tilaisuuksien järjestämiseen.

Pihapiirimme Pielisjoen rannalla tarjoaa upean miljöön ikimuistoisiin yksityis- ja yritystilaisuuksiin. Vuokrattavana ovat kaikki Uittotuvan tilat idyllisestä rantapaviljongista aina 500-paikkaiseen, katettuun ulkoareenaan. 

Ammattilaisemme keittiön puolella pitävät huolen siitä, että juhlasi jää mieleen myös mauillaan – niiden perustana toimivat lähituottajien raaka-aineet ja luonnon parhaat antimet.

Valitse tarpeisiisi parhaiten sopiva tilaisuus valmiiksi paketoiduista vaihtoehdoistamme tai ota yhteyttä täysin räätälöityä tilaisuutta varten.

Uittotuvan tunnelmallisissa saunailloissa nautitaan löylyjen lisäksi houkuttelevan lämpimään paljuun pulahtamisesta sekä kauden raaka-aineista valmistetusta, kolmen ruokalajin illallisesta. Saatavilla rajoitetun ajan.

Etkojen verran erityisempi ilta? Varaa Utran Uittotuvan tapahtuman yhteyteen Paviljonki kaikilla herkuilla – vain oman seurueesi yksityiskäyttöön. Etkot aloitetaan tervetuliaisjuomalla ja alkuillan kohokohta on pöytiintarjoiltu herkullinen menu kauden parhaista raaka-aineista. Maistuvan illallisen jälkeen on aika siirtyä aitioon nauttimaan illan esityksestä.

Ikimuistoiset
häät

Hääjuhlasi suunnittelussa lähdetään liikkeelle toiveistasi, mutta sen jälkeen voit osallistua niin paljon tai vähän kuin itse haluat: autamme käytännön järjestelyissä, tarjoamme menu-ideoita sekä vastaamme juhlapäivänä siitä, että kaikki menee suunnitelmien mukaan.

Lue lisää

Virkistävää, motivoivaa ja koko työporukan yhteen hitsaavaa TYHY-päivän ohjelmaa vailla? Uittotuvan ja Karu Survivalin TYHY-päivissä yhdistyvät itäsuomalaisesta luonnosta ammentavat yhteisaktiviteetit sekä maakunnan herkullisimmat maut lounaan tai illallisen muotoon taiottuna.

Uittotuvan ja kehonhallintaan ja -huoltoon erikoistuneen studio Topaasin yhteisissä TYHY-päivissä rentoudutaan virkistävän ja koko kroppaa sekä mieltä hellivän kehonhuollon parissa! Sopisiko teidän toimistoporukalle niska-hartiaseutua höllentävä kehonhuoltoharjoitus vai innostuisivatko kollegat esimerkiksi kävelyntaidon tekniikan opettelusta?

KOKOUSPAKETIT

Utran Uittotupa on oikea paikka, kun etsit korkeatasoisia puitteita koulutukselle, kokoukselle tai vaikkapa yrityksesi virkistäytymispäivälle. Sopivien tilojen, tarvittavan esitystekniikan ja herkullisten tarjoilujen lisäksi kauttamme järjestyy myös oheisohjelma, joka tekee pitkästäkin kokouspäivästä mukavan kokemuksen.

Lue lisää

Tunnelmallisiin hetkiin

Uniikimpaa vailla? Pihapiiristämme löytyy taatusti juhlatila juuri sinun tarpeisiisi.

20 – 500 hlö