Isänpäivää vietetään 9. marraskuuta!

Ilahduta rakasta isää herkuttelun ja yhdessäolon merkeissä ja tulkaa viettämään isänpäivää Uittotuvalle! Tuttuun tapaan Uittotuvan noutopöytään katetaan ainoastaan tätä päivää varten suunniteltu menu, jossa pääosaa näyttelevät lähituottajien sekä sesongin parhaat raaka-aineet.

Kattaukset klo 11.00 ja 13.30.

Menun hinta 49 €/hlö
Lapset 6-12 v. 16 €/hlö
Alle 6-vuotiaat veloituksetta. Lisääthän ostoskoriin myös nämä mahdolliset pienet ihmiset, jotta osaamme varata heillekin paikat.

MENU

Versosalaattia, tomaattia, basilikaa ja mozzarellaa (L,G)

Savuporo-perunasalaattia, Myrttisen kurkkua ja pikkelöityä sinapinsiementä (L,G)

Mallaspossun filettä savugrillistä ja srirachalla maustettua paahdettua sipulia (L)

Tryffelisuolattuja oliiveja ja grillattua zucchiinia (M,G)

Peltola Blue juustoa ja punajuuri-rosepippurihilloketta (L,G)

Katkarapu-fenkoliskågen, hapanjuurileipää ja nokkosöljyä (L)

Mäti-villikalahyydykettä ja tillipestoa (L,G)

Luonnonkalamoussea (L,G) ja saaristolaisleipäkrutonkeja (L)

Herukkasilliä ja maltwhisky-sinappisilliä (L,G)

Konjakkiglaseerattua savulohta, pikkelöityä kanttarellia ja retikkaa (M,G)

***

Grillattua kanaa kuohuviini-herukanlehtibearnaisella (L,G)

Hirvikäristystä katajanmarjoilla maustettuna, karpalohilloketta (L)

Punajuuri-hernepihvit villiyrttikastikkeella (VEG,G)

Yrttistä peruna-kasvisgratiinia (L,G)

***

Lapsille lihapullia, broileria ja ristikkoperunoita, vihanneksia ja dippiä (L,G)

***

Valrhonan suklaakakkua vadelmalla ja oreocrumblella

Katso myös