Uittotuvan monipuoliset vuokratilat soveltuvat niin elegantteihin ja intiimeihin yksityistilaisuuksiin kuin erilaisten yritystilaisuuksien tarpeisiin.

Virallisempi tapahtuma tai rennommat juhlat, pihapiiristämme löytyy taatusti juhlapaikka, johon haluat toivottaa vieraasi tervetulleeksi. Päärakennuksen helposti mukautettavat sisätilat toimivat loistavasti hääpaikkana, kelohongalla sisustettu tunnelmallinen sauna yhtenä tyhy-päivän etapeista, Pielisjoen rannassa seisova idyllinen Rantapaviljonki pikkujoulujen juhlatilana sekä katettu ulkoareena vaikka oman yritysseminaarin näyttämönä. Uittotuvalle kyllä sopii – tilaisuus kuin tilaisuus!

Suurten juhlien

Sorvaamo

Sorvaamo-sali on täydellinen paikka
isommankin vierasjoukon viihdyttämiseen.
20-150 hlö
130 m²
wifi, videotykki ja kangas, äänentoisto, tarvittaessa myös tietokone ja fläppitaulut (2 kpl)

Suuren pääsalimme parketilla luistavat niin häävalssit kuin tyhy-päivien taukojumpatkin. Sorvaamon seinien sisälle mahtuu vaivatta 20-150 henkeä kokoustamaan, juhlimaan tai nauttimaan esityksistä. Istumapaikkoja on 120 henkilölle, ja jos tanssilattiaa ei tarvita, istumaan mahtuu jopa 140 henkilöä. 

Yli 150 hengen juhlia varten Sorvaamo voidaan yhdistää Varppaaja-saliin, jossa mahtuu ruokailemaan 80 henkilöä.

  Monikäyttöinen

  Varppaaja

  Tyyliltään pelkistetyn Varppaajan
  muuntelumahdollisuudet ovat rajattomat.
  20–80 hlö
  96 m²
  wifi, videotykki ja kangas, äänentoisto, tarvittaessa myös tietokone ja fläppitaulut (2 kpl)

  Sisustukseltaan pelkistetty Varppaaja muuttuu hetkessä seminaarisaliksi, sukujuhlien keskipisteeksi tai vaikka vinhaksi polttaripaikaksi.

  Istuva illallinen onnistuu maksimissaan 80 henkilölle. Tila soveltuu myös pienemmille, parinkymmenen vieraan tilaisuuksille. Jos kaipaat enemmän tilaa, Varppaajaan voi yhdistää saunatuvan tai Sorvaamon. 

   Idyllinen

   Ahjo

   Entisen taidetakomon tila on kuin
   tehty intiimejä illanistujaisia varten.
   10–30 hlö
   108 m²

   Tunnelmallinen Ahjo on kuin tehty pieniä illallistilaisuuksia tai perhejuhlia varten. Liekö syy entisen taidetakomon sydämellisessä miljöössä vai jykevässä baaritiskissä, mutta näiden seinien sisällä väki viihtyy kuin kotonaan. 

   Tila katetaan tulijoiden tarpeiden mukaan, ja sinne saadaan istumapaikat 30 henkilölle. Muuten Ahjo toimii baarina tai ruuan noutopaikkana.

    Ainutlaatuinen

    Rantapaviljonki

    Pielisjoen äärellä seisovasta rantapaviljongista
    ei kokous- tai juhlapaikka parane!
    10–20 hlö
    22 m²
    Terassin pinta-ala 26 m²
    sisätilojen henkilömäärä 20, katetun terassin 10 ja laiturin 20
    wifi, videotykki ja kangas, tarvittaessa myös tietokone ja fläppitaulut (2 kpl)

    Rantapaviljonkimme tarjoaa upean ympäristön kokous- ja strategiapäiville, rapujuhlille, pikkujouluille tai vaikkapa syntymäpäiväpirskeille. Tyylikkäistä sisätiloista löytyy istumapaikat 20 henkilölle, mutta paviljonki sopii erinomaisesti pienempiinkin tilaisuuksiin. Katettu terassi ja laituri tarjoavat kesäisin ja syksyisin mukavasti lisätilaa.

    Rantapaviljonkimme on anniskelualuetta.

     Kelohonkainen

     Sauna

     Uittotuvan lauteiden lempeät löylyt
     sulattavat murheet mielestä.
     10–20 hlö

     Kelohongalla sisustetun saunamme löylyjen lämmössä on hyvä laittaa piste pitkälle kokoukselle tai rentoutua juhlallisuuksien jälkeen. Koivuvastan tuoksu ja kiukaan sihinä vievät ajatukset kauas arjesta – ja hyvä niin.

     Saunamme lauteille mahtuu lantion leveydestä riippuen kylpijöitä kerralla jopa 20. Lempeistä löylyistä on lupa hoppuilla korkeintaan ulkoterassille vilvoittelemaan tai ruokapöydän ääreen. 

     Saunatilamme on anniskelualuetta.

      Näyttävä

      Uittoareena

      Katetulla Uittoareenalla juhlit Pielisjoen ja
      luonnon lumoavassa läheisyydessä.
      katsomon paikkamäärä 500
      näyttämön syvyys 8 m
      näyttämön leveys 14 m
      näyttämön korkeus 6 m
      laadukas äänentoisto, numeroimaton katettu katsomo, jossa 8 kpl anniskeluoikeuksin varustettua aitiota yhteensä 80 henkilölle
      Tilavuokra 1500 € + alv. / tapahtumapäivä. Kauttamme saat tapahtumaasi myös järjestyksenvalvonnan, pysäköinnin ohjauksen sekä ruoka- ja väliaikatarjoilut

      Pielisjoen rantaan sijoittuva areena on näyttävä miljöö esimerkiksi seminaareille ja juhlille – miksei vaikka sisäpiirin festivaaleille tai vihkivalojen vannomiseenkin! 500-paikkaisen Uittoareenan tapahtumakalenteriin mahtuu kesäisin lukuisia yleisötapahtumia: konsertteja, seminaareja, kesäteatteria, standupia sekä teatterivierailuja.

      Katettu näyttämö ja katsomo takaavat, ettei kukaan saa kesäsadetta niskaansa vaikka Suomen suvi pääsisi yllättämään. Vatsan kurinaakaan ei tarvitse kuunnella: katamme tilauksesta toiveidesi mukaiset tarjoilut Uittotuvan sisätiloihin tai ulkotelttaan.