Ota yhteyttä

Utran Uudessa Teatterissa kesällä 2021!

Kuluneen vuoden jälkeen olemme entistä valmiimpana tarjoamaan helpotusta kulttuurinnälkään.

Anoppi -näytelmällään Antti Heikkinen ja Ilja Teppo jatkavat suursuosion saavuttaneen Toivo Ryynäsen Elämä ja Teot -komedian viitoittamalla tiellä. Luvassa siis naurun hetkiä ja hyvää musiikkia.

Näytelmässä tutustutaan anopin sielunmaisemaan. Miten käy kun tytär ja vävy joutuvat olosuhteiden pakosta muuttamaan hektisestä Helsingistä anopin hoteisiin iloiseen Itä-Suomeen, Tuupovaaran Öllölään?

Tässä oivat lähtökohdat huumoria ja maalaisromantiikkaa pursuavalle tarinalle.Onko elo maalla yhtä juhlaa?

Salaisuudet selviävät musiikkikomediassa jonka rooleissa nähdään Eija Vilpas, Puntti Valtonen, Olli-Kalle Heimo, Regina Launivuo, sekä Juha-Pekka Mikkola.

Näytelmän ohjaa Olli-Matti Oinonen ja esitys kestää väliaikoineen n. 2 tuntia.

Taataksemme asiakkaillemme turvallisen teatterikokemuksen, olemme vähentäneet esityksiin myytäviä lippuja ja lisänneet myynti -ja käsidesipisteitä.

Vältetään jonotusta – tilaa väliaikatarjoilut etukäteen! Katamme tuttuun tapaan etukäteen tilatut väliaikatarjoilut valmiiksi pöytiin.

Koronasta johtuen istuinpehmusteet ja viltit eivät ole tänä kesänä käytössä.

Tulethan paikalle vain terveenä!

ESITYKSET
pe 30.7. klo 19 *LOPPUUNMYYTY*

LIPPUHINNAT
29€/ normaalihintainen lippu
27€/ ryhmät, eläkeläiset, S-etukortti, Karjalaisen etukortti
15€/ lapset alle 15-v.

Kesän 2020 esitykseen ostetuille lahjakorteille olemme myöntäneet vuoden lisäajan ja ne käyvät siis myös kesän 2021 esitykseen.

OSTA LIPUT TÄÄLTÄ!

Voit käydä myös ostamassa liput ja lahjakortit kesän esityksiin Uittotuvalta, Uittopäälliköntie 2 arkisin klo 9-16 välisenä aikana.

Uittotuvalla käy maksutavaksi myös Epassi, Edenred, Smartum ja Eazybreak

!Liput liikkuvat hurjaa tahtia ja suurin osa näytöksistä ovat jo loppuunvarattuja, varmista paikkasi ajoissa ostamalla liput etukäteen! Lippuja myös Joensuun Sokokselta ja Prismasta!

Varaukset ja tiedustelut

myynti@utranuittotupa.fi

0500675162

Pidetään toisistamme huolta ja pysytään terveinä!