Vuonna 2014 perustetun joensuulaisen kesäteatterin näyttämönä toimii idyllisen Pielisjoen rantaan rakennettu 500-paikkainen Uittoareena.

Utran Uittotuvan historiallisessa pihapiirissä sijaitseva Uittoareena toimii perinteikkään ja huippusuositun Utran kesäteatterin näyttämönä. Vuonna 2014 perustettu Utran Uusi Teatteri tunnetaan hersyvän raikkaista ja laadukkaista musiikkikomedioistaan, joista viimeisin, Antti Heikkisen ja Ilja Tepon käsikirjoittama Jaska nähtiin Uittoareenan lavalla kesällä 2023. Kiitos kaikille katsojille!

Utran Uusi Teatteri esittää

Likipitäen jokainen suomalainen on jossakin elämänsä vaiheessa käyttänyt taksia. Pirssikyydillä on päräytetty niin arkeen kuin juhlaan, sillä on tehty sekä iloisia että surullisempia reissuja. On riiusteltu, rilluteltu, pariuduttu, on erottu, karattu ja kihlauduttu.
Kyllä olisi tarina poikineen kerrottavana autolla, joka on töikseen kuljettanut ihmisiä paikasta toiseen melkein kokonaisen ihmisiän ajan. Vaan eipä se niitä osaa kertoa.
… eikun hetkinen? Osaapas!

Utran Uusi Teatteri juhlii kesällä 2024 kymmenvuotista taivaltaan Antti Heikkisen ja Ilja Tepon musiikkinäytelmällä Kunnon kyyti, jossa historia havisee, mittari raksuttaa ja suomalainen kansa marssii lavalle sellaisena kuin se on. Eli meille kaikille niin rakkaana. Kaikesta huolimatta. Tai juuri sen takia. Tervetuloa kyytiin. Nimittäin Kunnon kyytiin.

Lavalla nähdään mm. Antti Tuomas Heikkinen, Antti Heikkinen, Anna-Leena Sipilä, Maarit Poussa ja Tiina Iisala sekä tietysti tuttuun tapaan loistava livebändi. Näytelmä kestää 2 h väliaikoineen.

LIPUT

Aikuiset 34 €, lapset 20 €, S-Etukortti, Karjalaisen etukortti sekä eläkeläiset 32 €.

Osta liput

Ryhmävaraukset:
myynti@utranuittotupa.fi
0500 675 162

Hetkiä, jotka jäävät elämään

Seuraavaksi konserttiin, tastingiin tai vaikkapa standup-keikalle?

Utrassa tapahtuu ympäri vuoden