Uittotuvan suositut tastingit saavat odotettua jatkoa – maaliskuun tapahtumaa isännöivät viskikaksoset Asko ja Aki Ryynänen!

Tastingin ruokapöydät katetaan maistuvimmista paikallisista raaka-aineista valmistetuilla perinteisillä herkuilla. Juomissa maistuvat ja tuoksuvat puolestaan maailman parhaimmat aromit muun muassa Skotlannin ja Irlannin suunnilta. Tarkkaan valikoidut juomat naitetaan tastingin aikana pieteetillä valmistettuihin, upeisiin annoksiin. 

Huomioithan, että tasting-tilaisuus on sallittu vain täysi-ikäisille.

Illan kattaus ja menu:

– Limousine tartarpihvi, fritattua nokkosta ja ruislastuja, pikkelöityä sinapinsiementä ja graavattua keltuaista
– Glenlivet Code

– Perunakeitto puikulaperunasta, kuivattua kanttarellia ja matsutakea, maitovaahtoa ja kahvia
– Greign 20 yo Single Grain

– Nuotiolla halstrattua kuhaa, pähkinävoita ja Hakulisen perunaa pyreenä
– BenRiach Smoky Ten

– Wellington jäniksestä, katajanmarjasta ja mustatorvisienestä
– Dead Rabbit Whiskey

– Peltolan Blue -sinihomejuustoa, lakkaa ja tervaa
– Ardbeg – Ardbog

– Pannukakkua ternimaidosta, havusiirappia ja totimoussea
– Aberlour 10 yo Forest Reserve

Illan aikana isännät Asko ja Aki kertovat tarkemmin tastingin juomavalikoimasta ja siitä, kuinka viskit ja ruoka keskustelevat keskenään.

Tapahtuma alkaa klo 18.

Hinta: 70 €/hlö (65 € VYS:in jäsenet)

Myös erikoisruokavaliot huomioidaan, kunhan ilmoitat niistä varauksen yhteydessä.