Suosittu viinitasting järjestetään jälleen 15. maaliskuuta.

Uittotuvan viinitastingissa nautitaan keittiömestarin taikomia, sesongin raaka-aineista tehtyjä maistelupaloja sekä niihin sovitettuja viinejä. Luvassa on siis täydellisiä makuyhdistelmiä!

Tilaisuuteen mahtuu maksimissaan 35 henkilöä – varaa paikkasi pian!

Viinitastingin hinta 52 €/hlö. Tapahtuma alkaa klo 18.

MENU + VIINIT

Parsakeittoa ja graavattua keltuaista, maitovaahtoa ja kuusenkerkkää
Pongracz Blanc de Blancs

***
Peltola blue -pizzaa, basilika-nokkospestoa
DOM Riesling Trocken

***

Kurkku-limerganite

***

Kampasimpukkaa, rapulientä ja nokkosöljyä
Robert Mondavi Private Selection Chardonnay

***

Hiilillä grillattua iberico secretoa, fritattua puikulaa ja grillattuja vihanneksia
CVNE Cune Crianza

***

Sitruunapiirakkaa ja marenkia
Nederburg The Winemasters Noble Late Harvest / Lenz Moser Prestige Beerenauslese

Ilmoitathan mahdolliset erikoisruokavaliot lippua ostaessa.