Tule maistamaan, kuinka hieno ja yllättävä ruokajuoma viski on!

Ryynäsen viskikaksoset palaavat Utran Uittotupaan ja yhdessä keittiömestarin kanssa lautaselle asetellaan syksyn antimia Pohjois-Karjalan luonnosta. Tarkkaan harkitut makuparit, mielenkiintoiset juomat ja polveilevat tarinat takaavat illalliskokemuksen, joka ravitsee niin ruumiin kuin mielen. Illan isäntinä toimivat Asko ja Aki Ryynänen, joiden pitkään historiaan viskin parissa mahtuu lukuisia isännöityjä tastingeja, matkoja maailman tislaamoihin ja useita kippisteltyjä lasillisia.

Illan menu

Kurpitsakeitto
paahdettua kurpitsansiementä, chili-kookoscreme (VEG,G)

Tatti-ohratto
rapeaa savukylkeä, parmesania ja pinjansiementä (L)

Muikkuja in Saor
mallasleipäkrutonkeja ja kirnuvoita (L)

Peuranpaistia sous vide
salviavoissa paistettuja perunagnoccheja, kermaista kanttarellilientä, timjamiemulsio (L)

Juustot
Briejuustoa, lakkakaviaaria ja siitepölyä
peltola Blue jäätelöä, piparkakkucrumblea ja syysomenaa uunista
Geramontia, pähkinäkeksiä ja appelsiini-fenkolihilloketta

Creme Brulee ja viherpippurimarinoituja mansikoita

Tiedot ruokajuomista saat tiedustelemalla asiaa sähköpostitse osoitteesta myynti@utranuittotupa.fi

Tapahtuman hinta 69€