Tasting vie makumatkalle Skotlantiin 22. maaliskuuta!

Ryynäsen viskikaksoset ovat tuttu ja suosittu näky Utran Uittotuvalla. Tänä keväänä tastingin makuparit saavat inspiraationsa Skotlannista – niin ruoan kuin juomankin puolesta! Illan isäntinä toimivat Asko ja Aki Ryynänen, joiden pitkään historiaan viskin parissa mahtuu lukuisia isännöityjä tastingeja, matkoja maailman tislaamoihin ja useita kippisteltyjä lasillisia.

Tule toteamaan, miten mainiosti väkeväkin juoma taipuu ruoan makupariksi!

Huomioithan, että tasting-tilaisuus on sallittu vain täysi-ikäisille. Tapahtuma alkaa klo 18.

ILLAN RUOKAMENU

Päivän keitto
Keitto kotimaisista härkäpavuista ja linsseistä, inkiväärillä ja kurkumalla maustettua smetana-luomuhunajacremeä, briossileipää ja paahdettua ruohosipulivoita

Päivän kala
Perunapaistikas ja leivitettyä mateenmaksaa, kermaista madelientä, mateenmätimoussea ja hapankorppua

Päivän riista
Karhuruukku ruiskuorella karhunpaistista, maakunnan juureksista ja ohrasta, raastettua kylmäsavukarhua

Päivän klassikko
Haggis karitsan maksaa ja kauraa prässättynä, tiristettyä pekonia ja sipulipyrettä, karamellisoitua lanttua, pottuvoita Hakulisen perunasta, puolukka-punasipulihilloketta

Päivän juustot
Juustoja Isosta-Britanniasta ja Suomesta

Päivän jälkiruoka
Sticky licorice pudding. Neilikalla maustettua taatelileivosta, lakritsikinuskia ja itsetehtyä vadelmajäätelöä

71 €/hlö (66 € VYS:in jäsenet)

Erikoisruokavaliot ja allergiat otetaan huomioon, kunhan ilmoitat niistä meille oston yhteydessä.

Tiedot ruokajuomista saat tiedustelemalla asiaa sähköpostitse osoitteesta myynti@utranuittotupa.fi