Uusi Sesonkimenu-ilta saapuu Utran Uittotuvalle 27. syyskuuta!
Luvassa on ainoastaan tätä iltaa varten keittiömestarimme suunnittelema syksyinen menu, jossa maistuu sesongin parhaat raaka-aineet, syksyn sato sekä riista. Tämä illallinen sopii mainiosti niin pariskuntien treffi-illaksi tai isommankin ystäväporukan ajanvietteeksi. Tervetuloa nauttimaan hyvästä ruoasta pöytiintarjoiltuna Uittotuvan ainutlaatuiseen miljööseen syksyn pimenevässä illassa!
Valitse kolmesta kattausajasta mieluisin ja nappaa liput talteen hyvissä ajoin – paikkoja on rajoitetusti!
59 €/hlö, kattaukset klo 18, klo 19 sekä klo 20.
ILLAN MENU
Sienikeitto kanttarellista ja matsutakesta, kirveli-maitovaahtoa (L,G)
Uppomuna ja kylmäsavulohta, paahdettua levainleipää ja ruskistettua ruohosipulivoita (L)
Hiillostettua siikaa ja pinaattia, herukanlehtihollandaisea, sitruskaviaaria, saksankirveli-puikulaperunamuusia (L,G)
Yrteillä kuorrutettua Kytäjän kuusipeuraa, poroa sous vide, tatti-ohrattoa ja katajanmarja-puolukkakastiketta (L,G)
Kurkku-kuusenkerkkä-koivunmahlasorbet (M,G)
Pihlajanmarjajäätelöä, paahdettua kauraa ja valkosuklaata, kuusenkerkkäkinuskia (L,G)
Erikoisruokavaliot ja allergiat otetaan huomioon, kunhan ilmoitat niistä meille oston yhteydessä.