Uransa aikana yli puoli miljoonaa albumia myynyt Samuli Edelmann nähdään Uittoareenan kesän avajaiskonsertissa yhdessä Orkestra Suora Lähetyksen kanssa! Karismaattinen Edelmann on poikkeuksellinen omaa tietään kulkeva tulkitsija, jonka laaja-alainen repertuaari taidelevyistä pop-musiikkiin löytää poikkeuksetta tiensä suomalaisten sydämiin. Läpimurtohittiä Pienestä kii seurasivat Peggy ja Aikakoneen Sanin kanssa esitetty Tuhat yötä. Mittavan uran merkittäviin kappaleisiin kuuluvat myös esimerkiksi (Sinä olet) Aurinko, Kaikki tahtoo, Juhlat alkakoon, Enkelten tuli sekä Vesa-Matti Loirin kanssa duetoitu Tuomittuna kulkemaan.

Viime vuosina Samuli on tehnyt tiivistä yhteistyötä kaihoisaa tunteen paloa ja modernia mustalaismusiikkia yhdistävän Orkestra Suora Lähetyksen kanssa. Miesten yhteistyö on konkretisoitunut lumoaviin keikkoihin kyläjuhlista festivaalien päälavoille sekä vuonna 2018 julkaistuun Käteni-albumiin.

Ovet auki klo 18, soitto alkaa klo 19. Konsertissa ei ole väliaikaa. Konsertti on ikärajaton.

HUOM! Tarkistathan tilauksesi huolella. Maksettuja lippuja ei vaihdeta, palauteta tai lunasteta takaisin. Ostetut liput on mahdollista palauttaa vain tapahtuman peruuntuessa.