Viime kesänä Utrassa hurmoksellisen konsertin yhdessä ylistetyn Helsinki Sound Machine -yhtyeen kanssa esittänyt  Samuli Edelmann palaa Uittoareenalle 15.8.2024.

AIKATAULU

  • Ruokailu alkaa klo 17.00 (ostettavissa erikseen).
  • Uittoareenan portit aukeavat klo 18.00.
  • Konsertti alkaa klo 19.00.
  • Konsertissa ei ole väliaikaa.

Samuli Edelmann on poikkeuksellinen omaa tietään kulkeva tulkitsija, jonka laaja-alainen repertuaari taidelevyistä pop-musiikkiin löytää poikkeuksetta tiensä suomalaisten sydämiin. Mittavan uran merkittäviin kappaleisiin kuuluvat esimerkiksi Sininen sointu, (Sinä olet) Aurinko, Peggy,  Jos sä tahdot niin –duetto Jipun kanssa, Tähtipölyä sekä Vesa-Matti Loirin kanssa duetoitu Tuomittuna Kulkemaan.

Edelmann on kaikessa hiljaisuudessa palannut myös studioon yhdessä Leri Leskisen kanssa. Pitkän ja menestyksekkään yhteisen historian omaava kaksikko on äänittänyt Edelmannille uusia pop-kappaleita. Näistä ensimmäisenä julkaistiin Ilkka WirtasenPatric Sarinin säveltämä ja Kaisa Korhosen sanoittama Painavat kengät

– Lerin kanssa ollaan oltu ystäviä jo vuosikymmeniä, ja musiikki ja sen tekeminen on ollut aina vahvasti läsnä. Yhteistyömme  on kaunista ja inspiroivaa. Lerillä on myös kyky studiossa saada mut laulamaan paremmin, ja hän saa mun äänen värit esiin upeasti, Samuli kertoo.

– Samulin kohtaaminen silloin aikoinaan oli merkittävä asia elämässäni ja Samuli on minulle paitsi tärkeä ystävä, myös tärkeä ihminen urani kannalta. Olemme tehneet paljon yhdessä. Viime vuonna vuonna ehdotin Samulille, että mitä jos laittaisimme Helsinki Sound Machinen uudestaan pystyyn. Näin tehtiin ja kesän keikoilla oli mieletön meininki, sekä bändillä että yleisössä. Nyt jatkamme tätä polkua julkaisemalla ensimmäisen singlen. Lisää biisejä on tehty, ja todella lupaavalta näyttää. Nyt on hieno hetki tehdä uutta, sanoo Leri Leskinen.

Helsinki Sound Machine-yhtyeessä soittavat Leri LeskinenKalle Chydenius, Sami Kuoppamäki ja Peter Engberg

Liput 48 €/hlö. Konsertti on K18. 

RUOKAILU

Nauti keikkakokemuksesta entistä enemmän ja varmista paikkasi herkullisen ruoan äärestä. Ruokailu alkaa 2 tuntia ennen esitystä ja ruokailun ennakkomyynti päättyy tapahtumapäivää edeltävänä päivänä klo 12. Ilmoitathan erikoisruokavaliostasi etukäteen.

Versosalaattia, mehustettua tomaattia, mustikkaa ja paahdettua halloumia (L, G)
Avocado-vihersalaattia ja melonia (M, G)
Grillattua kesäkurpitsaa, paprikaa, munakoisoa ja keittiön nokkospestoa (M, G)
Savuporo-gnocchisalaattia ja salviaöljyä (L)
Kanttarelli-villiyrttipikkelssiä (VEG, G)
Tyrnimarinoitua lohta, rucola-parmesansalaattia (L, G)
Savukalaviettelys, ruislastuja ja tilliöljyä (L)
Uiton focacciaa, oliiviöljyä, balsamicoa ja yrttilevitettä (L)

***

Maissikanaa ja herukanlehtihollandaisea (L, G)
Timjamilla maustettua paahtoperunaa ja bataattia (VEG, G)

Kasvisvaihtoehto
Yön yli haudutettua punajuurta ja paahdettua vegaanista juustoa, parsakaalin nuppuja ja linssi-villiyrttikastiketta (VEG, G)

***

Suklaa-appelsiinikakkua (L)

Ruokailun hinta 32 €/hlö.