Takuuvarmaa komediaa tulevana kesänä!

Katetulla Uittoareenalla nähdään stand upia Suomen huipulta perjantaina 9.8.2024, kun Komediafestivaali On The Road kaartaa Joensuun Utraan! Tänä kesänä kiertueella esiintyy kolme upeaa koomikkoa: Ali Jahangiri, Ilari Johansson sekä Niko Kivelä.

AIKATAULU

  • Ruokailu alkaa klo 17.00 (ostettavissa erikseen).
  • Uittoareenan portit aukeavat klo 18.00.
  • Esitys alkaa klo 19.00.
  • Esityksessä on väliaika.

Lavalla nähdään rohkeaa ja räiskyvää komiikkaa, kun Ali Jahangiri hyppää lavalle ravistelemaan perinteisiä käsityksiä. Älykäs ja vimmainen Jahangiri heittäytyy tilanteeseen kuin tilanteeseen. Rakastettavan koomikon esiintymisissä on aina läsnä lämmin nauru ja aito kiinnostus yleisöä kohtaan.

Stand up -maailman hurmuri sekä improvisoinnin mestari Ilari Johansson saa aikaan vapaapudotuksen, jossa ei tunneta sääntöjä eikä pidätyksiä – vain puhdasta ja raakaa naurua. Kestosuosikin show on täynnä rajatonta riemua. Eturivissä saat uuden kampauksen!

Lavakarismasta tunnettu Niko Kivelä nappaa yleisöstä spontaaneja reaktioita ja luo vuorovaikutteisen tunnelman yleisön kanssa. Esiintyjä herättää henkiin mimiikallaan ja äänenkäytöllään hahmoja, esineitä ja kaiken muun tarpeellisen. Kivelän huumori iskee lujaa ja saa yleisön repeämään naurusta.

Tapahtuman suositusikäraja on K16

Liput 29,50 €/hlö. 

 

RUOKAILU

Nauti keikkakokemuksesta entistä enemmän ja varmista paikkasi herkullisen ruoan äärestä. Ruokailu alkaa 2 tuntia ennen esitystä ja ruokailun ennakkomyynti päättyy tapahtumapäivää edeltävänä päivänä klo 12. Ilmoitathan erikoisruokavaliostasi etukäteen.

Versosalaattia, mehustettua tomaattia, mustikkaa ja paahdettua halloumia (L, G)
Avocado-vihersalaattia ja melonia (M, G)
Grillattua kesäkurpitsaa, paprikaa, munakoisoa ja keittiön nokkospestoa (M, G)
Savuporo-gnocchisalaattia ja salviaöljyä (L)
Kanttarelli-villiyrttipikkelssiä (VEG, G)
Tyrnimarinoitua lohta, rucola-parmesansalaattia (L, G)
Savukalaviettelys, ruislastuja ja tilliöljyä (L)
Uiton focacciaa, oliiviöljyä, balsamicoa ja yrttilevitettä (L)

***

Maissikanaa ja herukanlehtihollandaisea (L, G)
Timjamilla maustettua paahtoperunaa ja bataattia (VEG, G)

Kasvisvaihtoehto
Yön yli haudutettua punajuurta ja paahdettua vegaanista juustoa, parsakaalin nuppuja ja linssi-villiyrttikastiketta (VEG, G)

***

Suklaa-appelsiinikakkua (L)

Ruokailun hinta 32 €/hlö.