Uittotuvan suositut joululounaat katetaan 8.12. alkaen!

Ihana joulutunnelma ja täydet vatsat on taattu, kun Uittotuvalla tarjoillaan joululounasta tiistaista perjantaihin aina 23.12. asti. Tarjolla on laaja valikoima sesongin herkkuja, jotka  valmistetaan tarkoin valikoiduista luonnon ja lähituottajien raaka-aineista. Maistuva pääruoka vaihtelee päivittäin. 

Kattaukset 8.12. alkaen tiistaista perjantaihin klo 11 ja 13. 

Lounasmenun hinta 45 € / hlö. 

Varaa paikkasi ennakkoon:
myynti@utranuittotupa.fi
0500 675 162

MENU

Vihersalaattia ja kuusenkerkkäkastiketta (G, Veg)
Rosollivihanneksia ja punajuurikastike (G, Veg)
Metsäsienisalaattia paikallisen kerääjän sienistä (L, Veg)
Inkiväärimarinoitua kukkakaalia ja herneenversoja (G, Veg)
Kylmäsavulohi-rapusalaattia (M, G)
Hedelmäkuorrutettua talon juustoa (L, G) ja raparperi-ruusunmarjahilloa (G, Veg)
Kuusenkerkillä glaseerattua riistapateeta (M, G) portviini-karviaishilloke (G, Veg)
Järvikalaterriiniä ja saksankirvelikastiketta (M, G)
Metsäsienipikkelssiä (G, Veg)
Villiyrttipestoa (G, Veg)
Joulukinkkua ja talon konjakkisinappia (M, G)
Karjalanpiirakoita paikallisesta leipomosta (L), munavoi (L, G)
Talon mallasleipää paikallisen panimon maltaista ja paikallisesta omenamehusta (L, Veg)

***

Lanttu- ja porkkanalaatikkoa (L, G) perunalisäke sekä puolukkasurvosta

Pääruoka vaihtuu päivittäin (muutokset mahdollisia!):

to 8.12. Maltaassa haudutettua possua (M, G) ja kantarellikastiketta (L, G)
pe 9.12. Hirvikarjalanpaistia (M, G)

ti 13.12. Kermaista riistapataa, puolukkaa ja maustekurkkua (M, G)
ke 14.12. Yrttimarinoitua kalkkunan rintaa ja luomuherukanlehtibearnaisea (L, G) HUOM LOUNAS ALKAA POIKKEUKSELLISESTI VASTA KLO 12
to 15.12. Ylikypsää hirveä ja nautaa, madeirakastiketta (M, G)
pe 16.12. Inkiväärillä maustettua uunilohta ja rapu-fenkolikastiketta (L, G)

ti 20.12. Paistettua lohta ja luomuherukanlehtihollandaisea
ke 21.12. Savustettua porsaanpaistia (L, G) ja glögillä maustettua punaviinikastiketta (M, G)
to 22.12. Ylikypsää naudan entrecotea ja tummaa metsäsienikastiketta (M, G)
pe 23.12. Karjalanpaistia (M, G) ja lipeäkalaa (L, G)

***

Juustoista tyrnikakkua paikallisesta tyrnistä ja lime-herukanlehtimarenkia (L)
Suklaakonvehteja ja pipareita
Paikallisen paahtimona kahvia, tee ja hunajaa maakunnasta

Tervetuloa nauttimaan!