SHOW & DINNER

Keväällä 2019 loppuunmyydyllä Uittoklubilla esiintynyt Johanna ja Mikko Iivanainen duo palaa Utraan lauantaina 29.10.

AIKATAULU

  • Ovet aukeavat ja ruokailu alkaa klo 17.00.
  • Konsertti alkaa klo 19.00.
  • Konsertissa on väliaika.

Johanna Iivanaisen poikkeuksellisen kaunis ääni on tuttu monista yhteyksistä, viimeisimpänä suurelle yleisölle suositun SuomiLOVE-ohjelman solistina. Johannan raikkaan luonnollinen esiintyminen ja sävykäs tulkinta on saavuttanut suuren suosion ja varsinkin hänen monipuolisuutensa on suorastaan hätkähdyttävä kattaen levytyksiä jazzin, accappellan, popin, dancen ja lastenmusiikin alueilta. Johanna muistetaan rakastetuista albumeistaan Kadotaan uneen ja Mustarastas laulaa. Viimeisin albumi Broken River julkaistiin syksyllä 2021.

Virtuoosimainen kitaristi Mikko Iivanainen on levyttänyt useissa eri kokoonpanoissa uransa aikana ja julkaissut kaksi sooloalbumia Last Room (2014) ja A River Runs Through It (2020)

Ohjelmisto koostuu niin duon omasta tuotannosta kuin tarkoin valituista lainasävelmistä. Folk, country ja jazz-sävyt kulkevat sulassa sovussa näiden kahden muusikon lämpimässä otteessa.

Lempeä, luonnollinen ja soljuvan lyyrinen äänimaisema odottaa kuulijaa kun jo 25 vuotta yhdessä työskennellyt duo kokoaa monipuolisesta musiikkipaletistaan tunnelmallisen illan Utran Uittotuvan Sorvaamo-salissa.

Konsertin hinta 30€/hlö.

MENU

Alkupalapöytä sesongin antimista:
Herkkuja mm. metsäsieniä, järvikalaa, riistaa, talon juustoa, mallasleipää paikallisen panimon maltaista ja villiyrttejä

Pääruoka:
Ylikypsää luomunautaa punaviinikastikkeessa (m,g)
Suppilovahveromuhennosta (l,g), juureksia ja paikallista hunajaa (m,g)
Timjamiperunoita (m,g)

Vegaanipääruoka:
Ratatouillea ja sienirisottoa

Jälkiruoka:
Mustikkatiramisua (l,g)
Paikallisen paahtimon kahvia

Illallisen hinta 39€/hlö.

Muistathan ilmoittaa ruoka-aineallergiat lippua ostaessa. Verkosta ostettuihin ruokailuihin varaamme pöydän nimellänne ilman eri ilmoitusta. Tervetuloa!