SHOW & DINNER

Popkanteletar Ida Elina on tehnyt kanteletta tunnetuksi sekä Suomessa, että maailmalla jo 10 vuotta ja sen kunniaksi laulaja-lauluntekijä julkaisee syksyllä 2022 uuden albumin Capital Letters sekä lähtee 10-vuotisjuhlakiertueelle.

Klassisen musiikin koulutuksen saanut ja Sibelius-Akatemiasta valmistunut (v. 2012) popkanteletar on saanut työstään tunnustuksina Evento Awards Vuoden Esiintyjä -palkinnon, Vuoden Kantele -tunnustuksen, radioiden Vuoden Joululevy -palkinnon, sekä lisäksi hän on voittanut 1. kansainvälisten kantelekilpailujen ammattilaissarjan. Tuoreimpana tunnustuksena Ida Elina on TOYP Suomi Vuoden Nuori Menestyjä 2021 -yleisöäänestyksen voittaja.

Ida Elina on kymmenen vuotta kestäneen taiteilijauransa aikana esiintynyt Suomen presidenttipari Sauli Niinistölle ja Jenni Haukiolle, presidentti Tarja Haloselle ja tohtori Pentti Arajärvelle, sekä presidentti Martti Ahtisaarelle, yritysjohtajille, poliittisille vaikuttajille sekä diplomaateille useissa eri maissa.

Vuosiin on mahtunut esiintymisiä myös ulkomailla mm. Pekingissä, Shanghaissa ja Hong Kongissa Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi. Lisäksi laulaja on tehnyt konserttikiertueet Yhdysvalloissa, Saksassa ja Japanissa, sekä konsertoinut ahkerasti Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomalaiselle yleisölle Ida Elina on tullut tutuksi lukuisten tv-esiintymisensä lisäksi erityisesti Linnan Jatkoilta ja Linnan Juhlista.

Oman tuotannon lisäksi Ida Elinan ohjelmistoon kuuluvat mm. huikeat versiot Pharrell Williamsin Happy ja Michael Jacksonin Beat It- hiteistä.

Juhlakiertue saapuu Utran Uittotuvan Sorvaamo-saliin lauantaina 17.9.

Konsertin hinta 27€/hlö

 

Kruunaa konserttielämys ruokailulla ennen konserttia:

MENU

Alkupalapöytä sesongin antimista:
Herkkuja mm. metsäsieniä, järvikalaa, riistaa, talon juustoa, mallasleipää paikallisen panimon maltaista ja villiyrttejä

Pääruoka:
Ylikypsää luomunautaa punaviinikastikkeessa (m,g)
Suppilovahveromuhennosta (l,g), juureksia ja paikallista hunajaa (m,g)
Timjamiperunoita (m,g)

Vegaanipääruoka:
Ratatouillea ja sienirisottoa

Jälkiruoka:
Mustikkatiramisua (l,g)
Paikallisen paahtimon kahvia

Illallisen hinta 39€/hlö.

  • Ovet aukeaa 17.00.
  • Uittotuvan illallinen alkaa klo 17.00.
  • Konsertti alkaa klo 19.00.
  • Konsertissa on väliaika.

Muistathan ilmoittaa ruoka-aineallergiat illallis lippua ostaessa. Tervetuloa!