Ota yhteyttä

ELOKUUN ESITYSKIMARA JATKAA KESÄÄ!

Kiitos kaikille sikaihanasta suvesta! Kesää on kuitenkin vielä jäljellä niin säiden kuin tapahtumienkin osalta. Utran Uudella Teatterilla on elokuussa monipuolisesti esityksiä Stand Upista balettiin!

 

 

Tapahtumakalenterissamme ovat:

Operettia Uittoareenalla- Unkarilainen ilta 17.8.
Relevén balettiesitys 19.8.
Teatteriesitys Avomielinen Anneli Keijon kaa 24.8 klo 19 , esitykseen voit ostaa liput täältä http://utranuittotupa.mycashflow.fi/product/30/avomielinen-anneli-keijon-kaa-2482018-klo-1900
Teatteriesitys Päiväristeily- Trippi tarunhohtoiseen Tallinnaan 26.8. klo 14, liput Carelicumista tai Tiketti.fi

Nähdään teatterilla!

 


 

Utran Uudessa Teatterissa nähtiin kesällä 2018 musiikkikomedia Sikaihanaa. Käsikirjoittaja Leena Tammisen rakentamassa rakkauden karsinassa erilaiset maailmat kohtaavat ja tunteet räiskyvät!

Sikaihanaa on hulvaton kertomus sikalaa pitävästä peräkammarin pojasta Markosta, naapuriin muuttavasta kaupunkilaisneidosta Annasta sekä kipinöinnistä heidän välillään. Sikamaisen maukasta soppaa ovat mukana hämmentämässä Markon topakka äiti Lempi, kuivia vitsejä veistelevä isä Toivo sekä Annan sielunsisko Jessica. 

NäyttelijätMika Nuojua

Virkkaavan sikafarmarin Markon roolissa nähdään Mika Nuojua, joka on pitkän linjan elokuva-, teatteri- ja televisionäyttelijä sekä entinen Mikkelin teatterinjohtaja. Nuojua tunnetaan valkokankaalta muun muassa rooleistaan elokuvissa Liian paksu perhoseksi ja Ralliraita.

Tuija Nuojua

Kaupungista maalle muuttanutta temperamenttista Annaa näyttelee Tuija Nuojua. Nuojua on teatteripuolen monitaitaja, sillä hän toimii niin näyttelijänä, ohjaajana kuin käsikirjoittajana. Taitavana improvisoija tunnetaan muun muassa roolistaan näytelmässä Avioliitto on ikuista.

Ilmari Saarelainen

Markon vitsikästä ja puolisokeaa isää Toivoa näyttelee Ilmari Saarelainen, joka nousi koko kansan rakastamaksi näyttelijäksi roolisuorituksillaan Neil Hardwickin komediasarjoissa Tankki täyteen sekä Sisko ja sen veli.

Riitta Elstelä

Kuuluisaan Elstelän näyttelijäsukuun kuuluva Riitta Elstelä nähdään Markon topakan äidin Lempin roolissa. Elstelä on tehnyt upean näyttelijäuran esiintyen teatterilavojen lisäksi kymmenissä televisiosarjoissa ja elokuvissa.

Pauliina Hukkanen

Annan kaupunkilaisystävän, viekkaan Jessican roolissa nähdään Pauliina Hukkanen. Hukkanen muistetaan parhaiten roolistaan Minna Takalana televisiosarjassa Lehmän vuosi sekä Vares-elokuvista. Hukkanen toimii myös yrittäjänä ja tuottaa vuosittain useita teatteriesityksiä joilla kiertää ympäri Suomea sekä pyörittää kahta ammattikesäteatteria.