Ota yhteyttä

Kesä 2017 on omistettu klassikon uudelle tulemiselle ja kansanhuumorille, kun Utran Uuden Teatterin lavalle nousevat Nummiduunarit.

Markku Pölösen komediassa kaikki alkaa firman kesäjuhlista, jonne duuniporukka ryhtyy harjoittelemaan näytelmää Aleksis Kiven Nummisuutareista.

Kellään seurueesta ei ole näyttelijäkokemusta, joten harjoituksen alku on tahattoman komiikan ja hämillisten tilanteiden juhlaa. Innokkaan ja kekseliään porukan keskellä tapahtuukin suoranainen ihme: Aleksis Kivi alkaa puhua heille!

Aleksis osoittautuu hengeksi, jolla on siekailematon ja anarkistinen huumorintaju. Hän pelmauttaa omakätisesti aikojen tomut mestariteoksestaan, ja Nummiduunarit viilettää hänen kertojaäänensä siivittämänä hauskasta kohtauksesta toiseen lähes farssimaisella tempolla!

Nummiduunarit näytelmä tekee Suomen satavuotisjuhlinnan keskellä kunniaa Aleksis Kivelle nimenomaan armoitettuna kansanhuumorin taitajana. Pääosissa näytelmässä nähdään Mika Nuojua ja Pertti Koivula. Muissa rooleissa ovat Tuija Nuojua, Anna Ojanne, Mammu Koskelo sekä Perttu Laakso.

Katso esitysajat ja varaa liput!

Kysy tarjous myyntipalvelusta p. 0500 675162 tai myynti@utranuittotupa.fi