Ota yhteyttä

Utran Uudessa Teatterissa nähdään kesällä 2018 musiikkikomedia Sikaihanaa. Käsikirjoittaja Leena Tammisen rakentamassa rakkauden karsinassa erilaiset maailmat kohtaavat ja tunteet räiskyvät!

Sikaihanaa on hulvaton kertomus sikalaa pitävästä peräkammarin pojasta Markosta, naapuriin muuttavasta kaupunkilaisneidosta Annasta sekä kipinöinnistä heidän välillään. Sikamaisen maukasta soppaa ovat mukana hämmentämässä Markon topakka äiti Lempi, kuivia vitsejä veistelevä isä Toivo sekä Annan sielunsisko Jessica. 

Esitykset 29.6.–2.8. Tule katsomaan, ajautuuko orastava rakkaus tunteiden teurastamolle vai löytyykö onni lopulta yhteisestä karsinasta!

Varaa paikkasi!

Liput:
Peruslippu 26 €
Eläkeläiset, Karjalaisen etukorttilaiset ja S-etukorttilaiset 24 €
Alle 15 v. lapset 15 €

Väliaikatarjoilumme siirtyy tänä vuonna ulos tunnelmalliseen kesäkeittiöön. Herkullinen noutopöytämme on edelleen saatavana ryhmille ennakkotilauksesta.

Varaa paikkasi jo ennakkoon ja kysy lisää: puh. 0500 675162 tai myynti@utranuittotupa.fi

NäyttelijätMika Nuojua

Virkkaavan sikafarmarin Markon roolissa nähdään Mika Nuojua, joka on pitkän linjan elokuva-, teatteri- ja televisionäyttelijä sekä entinen Mikkelin teatterinjohtaja. Nuojua tunnetaan valkokankaalta muun muassa rooleistaan elokuvissa Liian paksu perhoseksi ja Ralliraita.

Tuija Nuojua

Kaupungista maalle muuttanutta temperamenttista Annaa näyttelee Tuija Nuojua. Nuojua on teatteripuolen monitaitaja, sillä hän toimii niin näyttelijänä, ohjaajana kuin käsikirjoittajana. Taitavana improvisoija tunnetaan muun muassa roolistaan näytelmässä Avioliitto on ikuista.

Ilmari Saarelainen

Markon vitsikästä ja puolisokeaa isää Toivoa näyttelee Ilmari Saarelainen, joka nousi koko kansan rakastamaksi näyttelijäksi roolisuorituksillaan Neil Hardwickin komediasarjoissa Tankki täyteen sekä Sisko ja sen veli.

Riitta Elstelä

Kuuluisaan Elstelän näyttelijäsukuun kuuluva Riitta Elstelä nähdään Markon topakan äidin Lempin roolissa. Elstelä on tehnyt upean näyttelijäuran esiintyen teatterilavojen lisäksi kymmenissä televisiosarjoissa ja elokuvissa.

Pauliina Hukkanen

Annan kaupunkilaisystävän, viekkaan Jessican roolissa nähdään Pauliina Hukkanen. Hukkanen muistetaan parhaiten roolistaan Minna Takalana televisiosarjassa Lehmän vuosi sekä Vares-elokuvista. Hukkanen toimii myös yrittäjänä ja tuottaa vuosittain useita teatteriesityksiä joilla kiertää ympäri Suomea sekä pyörittää kahta ammattikesäteatteria.

Näytelmän ohjaa Kari Paukkunen, todellinen viihteen monitaituri. Paukkunen on Ylen entinen viihdepäällikkö ja lukuisten teattereiden luottomies.

Varaa liput