MAARIANVAARAN KESÄTEATTERI: MEIDÄN HERRAMME MUURAHAISIA

Maarianvaaran Kesäteatteri esittää kesällä 2022 Aapelin Meidän herramme muurahaisia -komediaa.

Esitys on ensi-illassa Maarianvaaran nuorisoseurantalolla perjantaina 8.7 klo 19, jonka jälkeen se aloittaa kuukauden kestävän 30 esityksen Itä-Suomen kiertueen.

Esitys vierailee Joensuussa Utran Uittoareenalla keskiviikkona 3.8. klo 15 ja 19.

Meidän herramme muurahaisia on paljon kiehtovia tarinoita sisältävä ja rakastavalla katseella ihmistä tutkiva teatteriesitys. Se on paljon upeasti toteutettua musiikkia sisältävä kokonaisuus, joka paljastaa että kukaan meistä ei ole tavallinen tavis vaan kaikki me olemme ainutlaatuisia olentoja tässä monimutkaisessa maailmassa.

Meidän herramme muurahaisia esittelee värikkään joukon pikkukaupungin ihmisiä. Esityksestä voi löytää vaikkapa nuohooja Pärttylin, joka pelkää korkeita paikkoja, konstaapeli Metson, jolle vaimo laittoi liian liukkaat kalossit, jotta kiipeilyttäisi vähemmän ja leipurinna Karhusen, jonka piparkakkujen nenän muoto aiheutti kohun.

Meidän herramme muurahaisia -näytelmässä esiintyvät näyttelijät Riikka Papunen, Valtteri Haliseva ja Sakari Saikkonen sekä muusikot Inari Ruonama ja Liisa Hytti.

Näytelmän dramatisoi ja ohjaa Juhani Joensuu.

Tapahtumien aikana Utran Uittotuvan artesaanipizzeria on avoinna! Teethän tilauksen kaksi vuorokautta ennen tapahtumaa sähköpostilla myynti@utranuittotupa.fi tai soittamalla numeroon 0500 675 162.

  • Kana, pekoni, basilika, pikkelöity punasipuli
  • Kylmäsavulohi, smetana, mozzarella, pikkelöity punasipuli
  • Härkis, vegaanijuusto, pikkelöity punasipuli

Uittotuvan artesaanipizza 18€
Pizzat ovat laktoosittomia. Ilmoitathan ruoka-aineallergioista tilatessasi.

  • Uittotuvan ovet avoinna ruokailijoille kolme tuntia ennen tapahtuman alkua (Pöytävaraus tehtävä kaksi vuorokautta ennen).
  • Esitys alkaa klo 15 ja 19
  • Esityksessä on väliaika
  • Tapahtuma on ikärajaton

Etkojen verran erityisempi ilta? Varaa Utran Uittotuvan tapahtuman yhteyteen seurueellenne Paviljonki kaikilla herkuilla – vain teidän yksityiskäyttöönne. Lue lisää ja tutustu menuun tästä.