Menestyksekkäällä urallaan niin raskasta rockia, ikivihreitä klassikoita, pop-musiikkia kuin joululaulujakin esittänyt laulaja-lauluntekijä Jarkko Ahola saapuu Utraan perjantaina 18.8.2023.

Teräsbetonin laulaja-basistina ja biisinkirjoittajana tunnetuksi tulleen Aholan musiikkityylit ja biisivalinnat ovat vuosien saatossa laajentuneet, ja taitava tulkitsija käyttää koko repertuaariaan konserteissa. Hänen ensimmäinen sooloalbuminsa Ave Maria – Joulun klassikot (2012) on myynyt tuplaplatinaa  ja myös sitä seuranneet levyt Suojelusenkeli – Joulun klassikot 2 (2014) ja Romanssi (2016) ovat myyneet platinaa ja kultaa.

Rock-tenorin omia biisejä sisältävä albumi Mä tuun sun luo julkaistiin keväällä 2018 ja se nousi suoraan Suomen virallisen listan sijalle 2. Miehen viimeisin, syksyllä 2019 julkaistu Metallisydän-albumi sisältää sekä suomen- että englanninkielisiä rock-klassikoita. Ahola esiintyi yhdessä Waltteri Torikan kanssa täydelle Hartwall Arenalle kolmena vuotena peräkkäin ja viime vuosina komeaääninen laulaja on hurmannut myös Elämäni Biisi tv-ohjelman solistina.

Konsertti järjestetään Utran upeissa maisemissa, katetulla Uittoareenalla.

Konsertin hinta 40 €/hlö.

AIKATAULU

  • Ovet aukeavat klo 18.00.
  • Konsertti alkaa klo 19.00.
  • Konsertissa on väliaika.