Suuren kysynnän vuoksi Uittoareenalla nähdään Ismo Alangon lisäkeikka sunnuntaina 9. kesäkuuta!

AIKATAULU

  • Ruokailu alkaa klo 17.00 (ostettavissa erikseen)
  • Uittoareenan portit aukeavat klo 18.00.
  • Konsertti alkaa klo 19.00.
  • Konsertissa on väliaika.

Ismo Alanko nousi suomalaisten tietoisuuteen vuonna 1980 Hassisen Koneen laulajana. Siitä saakka hän on rohkeasti ja ennakkoluulottomasti toiminut kotimaisen musiikin uudistajana ja viihtynyt suomalaisen rockin huipulla. Hassisen Koneen lisäksi hänet on nähty muun muassa Sielun Veljien ja Ismo Alanko Säätiön laulajana ja keulakuvana. Soolouransa hän aloitti jo 90-luvulla ja sen aikana Alanko on ehtinyt julkaista seitsemän studioalbumia

Ismo Alanko on yli 40-vuotisen taiteilijauransa aikana myynyt lähes 700 000 levyä, pokannut lukuisia Emma-patsaita ja myynyt loppuun kiertueita ja konsertteja jokaisella uransa vuosikymmenellä. Hän on luonut ainutlaatuisen uran suomalaisen musiikin kentällä tinkimättömänä taiteilijana, valloittaen kotimaisten yleisöjen sydämet luomalla jatkuvasti uutta. Utelias ja uudistumiskykyinen muusikko tunnetaan myös oivaltavista lyriikoistaan, jotka ovat iskostuneet suomalaisten mieliin koko 40-vuotisen uran ajan.

Ismo Alangon laulut, katetun Uittoareenan upea miljöö ja tunnelma muodostavat illan, jota ei todellakaan kannata missata. Kyseessä on kesän ainoat Ismo Alanko Yksin -esiintymiset Joensuussa. 

Liput 46 €/hlö. Konsertti on K18.

RUOKAILU

Nauti keikkakokemuksesta entistä enemmän ja varmista paikkasi herkullisen ruoan äärestä. Ruokailu alkaa 2 tuntia ennen esitystä ja ruokailun ennakkomyynti päättyy tapahtumapäivää edeltävänä päivänä klo 12. Ilmoitathan erikoisruokavaliostasi etukäteen.

Versosalaattia, mehustettua tomaattia, mustikkaa ja paahdettua halloumia (L, G)
Avocado-vihersalaattia ja melonia (M, G)
Grillattua kesäkurpitsaa, paprikaa, munakoisoa ja keittiön nokkospestoa (M, G)
Savuporo-gnocchisalaattia ja salviaöljyä (L)
Kanttarelli-villiyrttipikkelssiä (VEG, G)
Tyrnimarinoitua lohta, rucola-parmesansalaattia (L, G)
Savukalaviettelys, ruislastuja ja tilliöljyä (L)
Uiton focacciaa, oliiviöljyä, balsamicoa ja yrttilevitettä (L)

***

Maissikanaa ja herukanlehtihollandaisea (L, G)
Timjamilla maustettua paahtoperunaa ja bataattia (VEG, G)

Kasvisvaihtoehto
Yön yli haudutettua punajuurta ja paahdettua vegaanista juustoa, parsakaalin nuppuja ja linssi-villiyrttikastiketta (VEG, G)

***

Suklaa-appelsiinikakkua (L)

Ruokailun hinta 32 €/hlö.

 

Kuva: Kerttu Malinen