Utran Uittotuvalla yhdistetään jälleen kerran skotlantilaiset mallasviskit herkullisiin ruokiin. Suositun tasting-sarjan kolmasosa tarjoilee brittiläisiä ruokaklassikoita valmistettuna paikallisista raaka-aineista. Monipuolinen viski sopii yllättävilläkin tavoilla ruokajuomaksi siinä missä viini tai olutkin. Jos et usko, niin tule ja testaa itse!

Viskin maailmaan sinut johdattavat viskikaksoset Asko ja Aki Ryynänen.

Illan hinta on 68€. Hintaan sisältyy illan viskit (2cl annoksina) sekä maistelumenu. Huomioithan, että ruoka-annokset eivät ole ravintola-annoksen kokoisia vaan tastingiin sopivia pienempiä annoksia. Ilmoitathan erikoisruokavaliostasi lippua ostaessasi.

MENU

Kylmäsavulohibagel & Dalwhinnie Winter’s Gold

Paahdettu bagel, kylmäsavulohta, uppomuna, ranskankermaa ja pikkelöityä kurkkua

Cock-a-leekie kanakeitto & An Cnoc 24 yo

Kanaliemi, paahdettua purjoa, revittyä kanaa ja luumulimppua 

Fish & Chips & Bruichladdich Port Charlotte Scottish Barley

Mallasetikkaa, majoneesia, paneroitua kuhan seläkettä, lankkuperuna ja raastettua piparjuurta

Stilton juustoa ja viikunaa & Springbank 15 yo

Viikuna-inkiväärichutney ja ruisleipää 

Cranachan & Scapa Skiren

Vaniljainen ohrahiutalepuuro, vadelmaa, hunajaa ja wiski-kermalikööricrumblea