Olisiko se oikea kuplivan hienostunut kuohuva vai syvän punainen seurusteluviini? Uittotuvan viinitastingissa maistellaan keittiömestarin loihtimia pieniä maistelupaloja sesongin raaka-aineista sekä niihin sovitettuja viinejä – luvassa täydellisiä makuyhdistelmiä.
Tilaisuuteen otetaan maksimissaan 30 henkilöä – varaa paikkasi pian!
MENU + VIINIT
Alkumaljana: ARTHUR METZ CREMANT D`ALSACE RIESLING
Maitohorsman versoja, hiillostettua ahventa ja koivunlehtibearnaisea
LA CHABLISIENNE CHABLIS LE FINAGE
Korvasienikohokas, nokkosmuhennosta ja friteerattua nokkosta
ARTHUR METZ GRAND CRU ALTENBERG
Juustoportin keisarinjuustoa, pähkinää ja raparperia
DR. PAULY-BERGWEILER RIESLING FEINHERB
Hiilillä grillattua naudanfileetä, varhaisperunasalaattia ja kuusenkerkkäbalsamicoa
ROBERTO SAROTTO BARBARESCO RISERVA
***
Pihlajansilmulla maustettu suklaatryffeli
herukanlehtimarenkia ja voikukka-hunajakaviaaria
JAM SHED SHIRAZ
********************
Ilmoitathan mahdolliset erikoisruokavaliot jo pöytää varatessanne että voimme palvella paremmin.