Olisiko se oikea kuplivan hienostunut kuohuva vai syvän punainen seurusteluviini? Uittotuvan viinitastingissa maistellaan keittiömestarin loihtimia pieniä maistelupaloja sesongin raaka-aineista sekä niihin sovitettuja viinejä – luvassa täydellisiä makuyhdistelmiä.

Tilaisuuteen otetaan maksimissaan 30 henkilöä – varaa paikkasi pian!

MENU + VIINIT

Alkumaljana: ARTHUR METZ CREMANT D`ALSACE RIESLING

Maitohorsman versoja, hiillostettua ahventa ja koivunlehtibearnaisea
LA CHABLISIENNE CHABLIS LE FINAGE

Korvasienikohokas, nokkosmuhennosta ja friteerattua nokkosta
ARTHUR METZ GRAND CRU ALTENBERG

Juustoportin keisarinjuustoa, pähkinää ja raparperia
DR. PAULY-BERGWEILER RIESLING FEINHERB

Hiilillä grillattua naudanfileetä, varhaisperunasalaattia ja kuusenkerkkäbalsamicoa
ROBERTO SAROTTO BARBARESCO RISERVA

***

Pihlajansilmulla maustettu suklaatryffeli
herukanlehtimarenkia ja voikukka-hunajakaviaaria
JAM SHED SHIRAZ

********************

Ilmoitathan mahdolliset erikoisruokavaliot jo pöytää varatessanne että voimme palvella paremmin.