Viime vuonna Uittoareenan kesän loppuunmyydyllä konsertilla avannut Samuli Edelmann palaa Utraan perjantaina 4.8.2023.

AIKATAULU

  • Ruokailu alkaa klo 17.00 (ostettavissa erikseen).
  • Uittoareenan portit aukeavat klo 18.00.
  • Konsertti alkaa klo 19.00.
  • Konsertissa ei ole väliaikaa.

Elokuisena perjantaina 4.8. Uittoareenan lavalle astuu uransa aikana yli puoli miljoonaa albumia myynyt Samuli Edelmann. Artisti on poikkeuksellinen omaa tietään kulkeva tulkitsija, jonka laaja-alainen repertuaari taidelevyistä pop-musiikkiin löytää poikkeuksetta tiensä suomalaisten sydämiin. Mittavan uran merkittäviin kappaleisiin kuuluvat esimerkiksi Pienestä kii, Peggy, Aikakoneen Sanin kanssa esitetty Tuhat yötä, (Sinä olet) Aurinko, Kaikki tahtoo, Juhlat alkakoon, Enkelten tuli sekä Vesa-Matti Loirin kanssa duetoitu Tuomittuna kulkemaan.

Tänä kesänä päästään maistamaan harvinaista herkkua, kun Samuli Edelmann palaa esiintymislavoille soolouransa alkuaikojen Helsinki Sound Machine -yhtyeen kanssa. 1990-luvulla Samulin kanssa aktiivisesti keikkaillut kokoonpano on esiintynyt yhdessä viimeksi yli 25 vuotta sitten. Helsinkin Sound Machine-yhtyeessä soittavat Leri Leskinen, Kalle Chydenius, Sami Kuoppamäki, Peter Engberg, Ville Hukkinen ja Puke Kataja.

– Helsinki Sound Machinen paluusta on puhuttu jo pitkään, mutta nyt aika tuntui oikealta. Ensimmäiset keikat on jo takana, ja tunnelma niissä oli mahtava. Se energia ja yhteys mikä meillä oli aikoinaan, on edelleen tallella, Samuli Edelmann kertoo.

Samulin ja ylistetyn Helsinki Sound Machine -yhtyeen esittämänä kuullaan keikoilla rakastettuja kappaleita, joita ei ole esitetty livenä vuosiin.

Konsertin hinta 46 €/hlö.

Maksutavaksi verkkokaupassamme käy verkkopankit, Visa ja Mastercard sekä esityksiin Eazybreak, Epassi ja Smartum. Uittotuvalta Uittopäälliköntie 2 ostettaessa lipun voi ostaa näiden lisäksi myös Edenredillä.

RUOKAILU

Nauti keikkakokemuksesta entistä enemmän ja varmista paikkasi herkullisen ruoan äärestä. Ruokailu alkaa 2 tuntia ennen esitystä ja ruokailun ennakkomyynti päättyy tapahtumapäivää edeltävänä päivänä klo 12. Ilmoitathan erikoisruokavaliostasi etukäteen.

Grillivihannessalaattia, vuohenjuustoa ja balsamisiirappia (VL, G)
Nuudeli-versosalaattia, miso-marinoitua hernettä ja ja friteerattua kukkakaalia (M)
Vihersalaattia, melonia ja sitrus-yrttikastiketta (Veg, G)
Savulohi-kaalisalaattia ja herukanlehtimajoneesia (M, G)
Talon leipää ja levitettä (L)

***

Broileria Inkivääri-BBQ kastikkeessa, sitruunaruoholla maustettuja kasviksia, kvinoaa ja korianteriöljyä (M, G)
Kasviskoftapullia ja valkosipuli-lipstikkakastiketta, sitruunaruoholla maustettuja kasviksia, kvinoaa ja korianteriöljyä (M, G)

***

Porkkanakakkua ja lime-omenamoussea (VL)
Paikallisen paahtimon kahvia, tee

Ruokailun hinta 29 €/hlö.