Uittoareenan syyskuun tuplakonsertin illan aloittaa laulaja-lauluntekijä Mikko Harju. Voimaannuttavista kappaleistaan tunnettu solisti löysi tiensä suomalaisten sydämiin vuoden 2016 jättihitillään Mä olen tässä, jota seurasi niin ikään tuplaplatinarajan ylittänyt Taivas ei oo rajana sekä platinaa striimannut Sinä riität.

Harjun poikkeuksellinen kyky sanoittaa samaistuttavan herkkiä kappaleita on paitsi tehnyt hänestä kaupallisen menestyksen, se on ampaissut hänet myös fanien suosioon. Vuonna 2018 julkaistun debyyttialbumin Sinä olet elämäkappaleet ovat nousseet niin isoksi ilmiöksi, että niiden innoittamana on otettu sadoittain tatuointeja.

Mikko Harjun edellinen vierailu Utrassa myytiin ennätysajassa loppuun. Kyseessä on siis varmasti hartaasti odotettu paluu

Uittoareenan tuplakonsertin iltaa jatketaan Kemopetrolin solistina uransa aloittaneen Laura Närhen seurassa. Herkkien tulkintojen ja liikuttavien laulujen Närhi tunnetaan parhaiten menestyshiteistään Mä annan sut poisTämä on tottaTuhlari sekä Supersankari. Närhi on julkaissut soolourallaan kolme albumia, joista viimeisin Vastavoimat ilmestyi syksyllä 2020.

Ovet auki klo 18, soitto alkaa klo 19. Konsertissa on väliaika.
Konsertti on ikärajaton.