Diandran ”Kesä yhdessä” -ulkoilmakonserttikiertue tuo valovoimaisen tähden konsertoimaan Uittoareenalle torstaina 18.8. Konsertti on osa kymmenen kesäteatteria kattavaa kiertuetta. Konsertissa kuullaan rakastetuimpia suomalaisia ja kansainvälisiä klassikoita, artistin omaa tuotantoa sekä hänen eri televisio-ohjelmissa esittämiään kappaleita.

Diandra lähtee kesäkiertueelle hyvin ja odottavin mielin. ”Odotan innolla kesän kiertuetta! Näyttelin nuorempana monissa musikaaleissa, joten kesäteatterien tunnelma on tuttu.”

Diandra on yksi Suomen valovoimaisimmista naisartisteista. Diandra on tullut yleisölle tutuksi Idols-voittonsa lisäksi myös Tähdet, tähdet sekä The Voice Kids -ohjelmista. TV-esiintymisten, kahden soololevyn ja joululaulu-albumin lisäksi Diandran upeaa ääntä on kuultu myös mm. Mikael Gabrielin, Uniikin sekä Cheekin hittisingleillä.

Diandra on tunnettu energisenä kestosuosikkina keikkalavoilla. Tällä hetkellä artisti keikkailee jälleen aktiivisesti, lähes ennätystahdilla. Pelkästään Facebookissa ja Instagramissa hänellä on yhteensä yli 150 tuhatta seuraajaa. Hänen kappaleensa ovat soineet niin Spotifyssa kuin YouTubessakin yhteensä useita kymmeniä miljoonia kertoja. Myös fyysiset levyt ovat alusta asti tehneet kauppansa, tuoden mm. molemmista pitkäsoitoista kultalevyt.

Ovet auki klo 18, soitto alkaa klo 19. Konsertissa on väliaika.

Konsertti on ikärajaton.