Diandran ”Kesä yhdessä” -ulkoilmakonserttikiertue tuo valovoimaisen tähden konsertoimaan Uittoareenalle torstaina 18.8. Konsertti on osa kymmenen kesäteatteria kattavaa kiertuetta. Konsertissa kuullaan rakastetuimpia suomalaisia ja kansainvälisiä klassikoita, artistin omaa tuotantoa sekä hänen eri televisio-ohjelmissa esittämiään kappaleita.

Diandra lähtee kesäkiertueelle hyvin ja odottavin mielin. ”Odotan innolla kesän kiertuetta! Näyttelin nuorempana monissa musikaaleissa, joten kesäteatterien tunnelma on tuttu.”

Diandra on yksi Suomen valovoimaisimmista naisartisteista. Diandra on tullut yleisölle tutuksi Idols-voittonsa lisäksi myös Tähdet, tähdet sekä The Voice Kids -ohjelmista. TV-esiintymisten, kahden soololevyn ja joululaulu-albumin lisäksi Diandran upeaa ääntä on kuultu myös mm. Mikael Gabrielin, Uniikin sekä Cheekin hittisingleillä.

Diandra on tunnettu energisenä kestosuosikkina keikkalavoilla. Tällä hetkellä artisti keikkailee jälleen aktiivisesti, lähes ennätystahdilla. Pelkästään Facebookissa ja Instagramissa hänellä on yhteensä yli 150 tuhatta seuraajaa. Hänen kappaleensa ovat soineet niin Spotifyssa kuin YouTubessakin yhteensä useita kymmeniä miljoonia kertoja. Myös fyysiset levyt ovat alusta asti tehneet kauppansa, tuoden mm. molemmista pitkäsoitoista kultalevyt.

Lippuja voi ostaa myös paikan päältä klo 18 alkaen.  Liput 39 € , ainoastaan maksukortilla!

 

Tapahtumien aikana Utran Uittotuvan artesaanipizzeria on avoinna! Teethän tilauksen kaksi vuorokautta ennen tapahtumaa sähköpostilla myynti@utranuittotupa.fi tai soittamalla numeroon 0500 675 162.

  • Kana, pekoni, basilika, pikkelöity punasipuli
  • Kylmäsavulohi, smetana, mozzarella, pikkelöity punasipuli
  • Härkis, vegaanijuusto, pikkelöity punasipuli

Uittotuvan artesaanipizza 18€
Pizzat ovat laktoosittomia. Ilmoitathan ruoka-aineallergioista tilatessasi.

  • Uittotuvan ovet avoinna ruokailijoille kolme tuntia ennen konsertin alkua (Pöytävaraus tehtävä kaksi vuorokautta ennen).
  • Konserttiin portit auki klo 18
  • Konsertti alkaa klo 19
  • Konsertissa ei ole väliaikaa, kesto n 1 h 10min
  • Konsertti on ikärajaton

Etkojen verran erityisempi ilta? Varaa Utran Uittotuvan tapahtuman yhteyteen seurueellenne Paviljonki kaikilla herkuilla – vain teidän yksityiskäyttöönne. Lue lisää ja tutustu menuun tästä.