Ota yhteyttä

UITTOKLUBILLA MIKKO HARJU 21.5. (19.2. tapahtuma siirretty)

Ajankohtainen

Mikko Harjun 19.2. Uittoklubi siirtyy Koronavirustilanteen vuoksi. Uusi päivämäärä on 21.5. 

Jo ostetut liput käyvät toukokuun keikalle sellaisenaan. Jos haluat perua ostoksesi, otathan yhteyttä Utran Uittotuvalle myynti@utranuittotupa.fi

 

Voimaannuttavista kappaleistaan tunnetun Mikko Harjun koskettavaa tulkintaa päästään kuulemaan Joensuussa perjantaina 21.5. jolloin laulaja nousee Utran Uittoklubin lavalle.

Toista albumiaan valmistelevan Harjun edellinen vierailu Uittoklubilla myytiin ennätysajassa loppuun.
Ensi keväänä julkaistavalta albumilta on julkaistu singlet Timantti ja Anna mennä lennä.

Mikko Harjun keväällä 2018 julkaistulta Sinä olet elämä –debyyttialbumilta löytyvät platinasinglen ”Mä olen tässä” lisäksi muun muassa platina- ja kultarajoja rikkoneet kappaleet Ehjä, Sinä riität ja Taivas ei oo rajana. Albumi on ylittänyt platinarajan ja se toi artistille muun muassa kaksi Emma-ehdokkuutta.

Mikko Harju säveltää ja sanoittaa kappaleet itse ja suurin osa niistä pohjautuukin artistin omiin ajatuksiin ja kokemuksiin. Mikolla on poikkeuksellinen kyky olla läsnä ja koskettaa kuulijoita ja hän haluaa musiikillaan tuoda ihmisten elämään aitoja tunteita ja kehoittaa meitä elämään tässä hetkessä. Hänen biisinsä ovat nousseet niin isoiksi ilmiöiksi, että niiden innoittamana on otettu jo lähes kaksisataa tatuointia!

Marraskuussa Uittoklubilla luvassa kauniita lauluja, kylmiä väreitä ja intiimiä tunnelmaa, tervetuloa!

Konsertti alkaa kello 19 ja konsertissa on väliaika. Liput 22 €.

 

Yhdistä tunnelmalliseen klubi-iltaan myös ruokailu! Keittiömestarimme ovat suunnitelleet sesongin parhaista raaka-aineista herkullisen maistelulautasen joka sopii mukavasti viinin tai paikallisen panimon oluen kanssa nautittavaksi. Annoksesta löytyvät niin järvikala kuin metsänantimet villiyrteillä viimeisteltynä, luomunautaa tai riistaa savustettuna, grillattuna tai hitaasti haudutettuna. Juustoa teemme omassa keittiössä luomumaidosta ja leipää leivomme paikallisesta härkäpavusta. Hyödynnämme myös paikallisen panimon maltaita sekä hunajaa maakunnasta.

Herkkulajitelma 22 €/hlö

 

Tiedustelut ja pöytävaraukset p. 0500675162, myynti@utranuittotupa.fi