Ota yhteyttä

Tilat ikimuistoisiin tilaisuuksiin

Elegantti ja intiimi hääjuhla tai rento virkistyspäivä työporukalle – tilaisuus kuin tilaisuus, pihapiiristämme löytyy taatusti tila, johon haluat toivottaa vieraasi tervetulleeksi.

Sorvaamo

Käykää sisään vaikka yli 100-henkisellä porukalla, sillä tilaa on! Kaunis Sorvaamo-sali muuntautuu helposti juhlien, esitysten tai seminaarien tapahtumapaikaksi.

Katso lisää

Varppaaja

Monikäyttöisessä Varppaaja-salissa mahdut ruokailemaan 80 henkilön voimin. Elegantti juhlatila sopii erinomaisesti myös pienemmälle väkimäärälle.

Katso lisää

Ahjo

Rustiikkiset pinnat, ristikkoikkunat, jykevät baaripöydät. Entinen taidetakomo toimii juhlassasi esimerkiksi tunnelmallisena pystybaarina tai 20-30 henkilön ruokailutilana.

Katso lisää

Rantapaviljonki

Kesäjuhlien täydellinen miljöö löytyy aivan veden ääreltä. Rantapaviljongin sisälle mahtuu juhlimaan 18 henkilöä, terassilla kestitään 30 vieraan joukko. Rantapaviljonki on käytössä ympäri vuoden.

Katso lisää

Sauna

Istahda lauteille ja rentoudu – tunnelmallinen Sauna on täydellinen paikka unohtaa arjen kiireet. Löylyhuone on mitoitettu 20 henkilölle.

Katso lisää

Uittoareena

Uittoareenalla seinät eivät ole rajana – näyttämö ja 500-paikkainen katsomo tarjoavat kesäaikaan mainion tilan esimerkiksi seminaareille, tapahtumille tai kesäkekkereille.

Katso lisää