Von Hertzen Brothers Uittotuvalla lauantaina 2.9.!

Von Hertzen Brothersista on vuosien saatossa kasvanut yksi Suomen suurimmista ja rakastetuimmista rockyhtyeistä. Vuonna 2001 debyyttialbuminsa Experience julkaissut kokoonpano on onnistunut siinä olemalla oma itsensä ja luottamalla musiikkiinsa.

Kotimaisen rockin eturintamaan lukeutuva Von Hertzen Brothers julkaisi maaliskuussa
2022 uusimman albuminsa Red Alert in the Blue Forest, jonka ensisinglen All of a Sudden, You’re Gone upea musiikkivideo palkittiin Oulun musiikkivideofestivaaleilla yleisöäänestyksessä eniten ääniä saaneella Kansanpumpeli-palkinnolla. Emma-palkittu yhtye on palkittu kultalevyillä albumeistaan Approach, Love Remains the Same sekä Stars Aligned ja on tuttu näky Suomen virallisen albumilistan kärkipaikoilla.

Veljesten Mikko, Kie ja Jonne von Hertzenin lisäksi kokoonpanossa soittavat Sami Kuoppamäki (rummut) ja Robert Engstrand (koskettimet). Yhtyeen lavaenergia, tarttuvat kitarariffit ja komeat laulustemmat tarjoavat upeassa miljöössä taatusti konserttielämyksen, jota ei kannata jättää välistä. Konsertti järjestetään ulkona, katetulla Uittoareenalla. 

Konsertin hinta 40 €/hlö.

AIKATAULU

  • Ovet aukeavat klo 18.00.
  • Konsertti alkaa klo 19.00.
  • Konsertissa on väliaika.