Redraman 1.9.2023 konsertti Utran Uittoareenalla joudutaan valitettavasti peruuttamaan muuttuneen kiertueaikataulun vuoksi. Utran Uittotuvan verkkokaupasta ostetuista lipuista palautamme rahat lipun ostajille. Jos olet ostanut lipun Utran Uittotuvalta, olethan yhteydessä rahojen palautukseen liittyen myynti@utranuittotupa.fi tai puhelimitse 0500 675 162.

Utran Uittotupa ja Live Nation Finland pahoittelevat konsertin peruuntumista.

**

Redrama herätti musiikkipiirien kiinnostuksen nuorena tulokkaana vuosituhannen taitteessa ja vakuutti biiseillään kuten Ronnie ja Save All The Drama. Redraman todellinen läpimurto tapahtui vuonna 2003 ilmestyneen Everyday Soundtrack -debyyttialbumin myötä. Seuraava albumi Street Music palkittiin Emmalla.

Redrama on julkaissut musiikkia niin englanniksi, ruotsiksi kuin suomeksikin. Samma på Svenska -EP:n kappale Du on striimannut kultaa, suomenkielinen Villejä lupiineja pyöri puolestaan vahvassa radiosoitossa. Redraman tyyli istuu lähes mihin tahansa soundiin boom bap -räpistä elektronisempaan tuotantoon ja jazzista reggaen kautta puhtaaseen pop-musiikkiin. Redraman suurimpia striimihittejä ovat pian triplaplatinarajan rikkova Clouds, Kickstart ja Let Go.

Soolouransa ohella hän on vaikuttanut kokoonpanoissa kuten Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana, Conscious Youths sekä GG Caravan. Kotimaisten huippunimien ohella Redrama on tehnyt yhteistyötä myös kansainvälisten nimien kanssa kuten Shaggy, Madcon, D12-yhtyeen sittemmin edesmennyt Proof, Paperboys sekä Backstreet Boysin AJ McLean. Vuonna 2004 Redrama kiersi Eurooppaa yhdessä legendaarisen Gang Starr -kokoonpanon kera.

Vuonna 2022 artisti on jälleen ajankohtainen usealla saralla: Johannes Lahtelan kirjoittama elämäkerta Liekeistä luovuuteen julkaistiin elokuussa, kun taas syksyllä hänet nähtiin tuoreimmalla Vain elämää -tuotantokaudella muiden tähtinimien kanssa. Redrama esiintyy katetulla Uittoareenalla bändinsä kanssa.

Konsertin hinta 40 €/hlö.

RUOKAILU

Nauti keikkakokemuksesta entistä enemmän ja varmista paikkasi herkullisen ruoan äärestä. Ruokailu alkaa 2 tuntia ennen esitystä. Ilmoitathan erikoisruokavaliostasi etukäteen.

Grillivihannessalaattia, vuohenjuustoa ja balsamisiirappia (VL, G)
Nuudeli-versosalaattia, miso-marinoitua hernettä ja ja friteerattua kukkakaalia (M)
Vihersalaattia, melonia ja sitrus-yrttikastiketta (Veg, G)
Savulohi-kaalisalaattia ja herukanlehtimajoneesia (M, G)
Talon leipää ja levitettä (L)

***

Broileria Inkivääri-BBQ kastikkeessa, sitruunaruoholla maustettuja kasviksia, kvinoaa ja korianteriöljyä (M, G)
Kasviskoftapullia ja valkosipuli-lipstikkakastiketta, sitruunaruoholla maustettuja kasviksia, kvinoaa ja korianteriöljyä (M, G)

***

Porkkanakakkua ja lime-omenamoussea (VL)
Paikallisen paahtimon kahvia, tee

Ruokailun hinta 29 €/hlö.