Emma-palkittu Redrama saapuu Utran Uittoareenalle 1. syyskuuta!

Redrama herätti musiikkipiirien kiinnostuksen nuorena tulokkaana vuosituhannen taitteessa ja vakuutti biiseillään kuten Ronnie ja Save All The Drama. Redraman todellinen läpimurto tapahtui vuonna 2003 ilmestyneen Everyday Soundtrack -debyyttialbumin myötä. Seuraava albumi Street Music palkittiin Emmalla.

Redrama on julkaissut musiikkia niin englanniksi, ruotsiksi kuin suomeksikin. Samma på Svenska -EP:n kappale Du on striimannut kultaa, suomenkielinen Villejä lupiineja pyöri puolestaan vahvassa radiosoitossa. Redraman tyyli istuu lähes mihin tahansa soundiin boom bap -räpistä elektronisempaan tuotantoon ja jazzista reggaen kautta puhtaaseen pop-musiikkiin. Redraman suurimpia striimihittejä ovat pian triplaplatinarajan rikkova Clouds, Kickstart ja Let Go.

Soolouransa ohella hän on vaikuttanut kokoonpanoissa kuten Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana, Conscious Youths sekä GG Caravan. Kotimaisten huippunimien ohella Redrama on tehnyt yhteistyötä myös kansainvälisten nimien kanssa kuten Shaggy, Madcon, D12-yhtyeen sittemmin edesmennyt Proof, Paperboys sekä Backstreet Boysin AJ McLean. Vuonna 2004 Redrama kiersi Eurooppaa yhdessä legendaarisen Gang Starr -kokoonpanon kera.

Vuonna 2022 artisti on jälleen ajankohtainen usealla saralla: Johannes Lahtelan kirjoittama elämäkerta Liekeistä luovuuteen julkaistiin elokuussa, kun taas syksyllä hänet nähtiin tuoreimmalla Vain elämää -tuotantokaudella muiden tähtinimien kanssa. Redrama esiintyy katetulla Uittoareenalla bändinsä kanssa.

Konsertin hinta 40 €/hlö.

AIKATAULU

  • Ovet aukeavat klo 18.00.
  • Konsertti alkaa klo 19.00.
  • Konsertissa on väliaika.