TIEDOTE

Milana Misic & Uusikuu konsertti Utran Uittotuvalla on valitettavasti jouduttu peruuttamaan logistisista syistä johtuen, tiedottaa Sony Music.

Milana Misicin oli määrä esiintyä Uittoareenalla yhdessä Uusikuu yhtyeen kanssa torstaina 8.8.2024.

Lippujen rahojen palautuksesta voit kysyä lisää lippu.fi palvelusta tai Sony Musicilta.

Tilaisuuden järjestäjä Utran Uittotupa ja konsertin järjestäjä Sony Music Finland pahoittelevat konsertin peruuntumista.

 

Nostalgiakonsertti – suomalaisia iskusävelmiä Uittotuvalla 8. elokuuta!

Lippuja voi ostaa Lippu.fi palvelusta tai konserttipäivänä klo 17 alkaen Uittotuvalta.

AIKATAULU

  • Ruokailu alkaa klo 16.00 (ostettavissa erikseen).
  • Uittoareenan portit aukeavat klo 17.00.
  • Konsertti alkaa klo 18.00.
  • Konsertissa on väliaika
  • Liput Lippu.fi

Milana Misic & Uusikuu

Saksalais-suomalainen, monin kerroin menestystä niittänyt Uusikuu-yhtye saapuu Suomeen elokuussa ja esiintyy yhdessä musiikkitaivaan kirkkaan tähden, Milana Misicin kanssa. Konsertteja tarjotaan harvinaisena herkkuna vain kolmella paikkakunnalla. Konsertissa liikutaan vintagehenkisesti suomalaisten iskusävelmien eri vuosikymmenillä, mm. valssin, fokstrotin ja swingin välillä, suomalaisille rakasta tangoa unohtamatta. Viisihenkisen Uusikuun sovitukset ovat ajan hengen mukaisia ja niitä kunnioittavia.

Milana Misic on tehnyt pitkän uran laulajana. Milana teki ensilevytyksensä jo vuonna 1991 ja on siitä asti tehnyt musiikkia ja omaa uraansa aistikkaalla tyylillään. Hän on loistanut vuodesta toiseen kirkkaana musiikin tähtitaivaalla ja julkaissut useita albumeja. Monia konsertteja ja musiikkiesityksiä on siivittänyt muutama vuosi sitten julkaistu kirja “Milana – elämäni Laila Kinnusen tyttärenä”.

Etelä-Saksassa tukipaikkaansa pitävä Uusikuu (GER/FIN) on laulaja Laura Ryhäsen ympärille koottu suomalaisen musiikkikulttuurin sanansaattaja, ja se tunnetaan etenkin Keski-Euroopassa ja Iso-Britanniassa suomalaisen vintage-iskusävelmusiikin esittäjänä. Uusikuu konsertoi Suomen lisäksi pääasiassa Saksassa, Sveitsissä, Belgiassa ja Iso-Britanniassa. Yhtye sai vuonna 2023 Deutscher Rock & Pop Musikerverband e.V:n eli Saksan rock- ja popmusiikintekijöiden liiton maailmanmusiikkipalkinnon uusimmasta levystään.

Kokoonpano: Laura Ryhänen (laulu), Mikko Kuisma (viulu, laulu), Norbert Bremes (harmonikka), James Geier (kitara), Florian Dohrmann (kontrabasso).

Uusikuu ja Milana Misic levyttävät syksyllä yhteistä musiikkia. Tämä musiikillinen tuotos tullaan kuulemaan radiosinglenä ja myös suoratoistopalvelussa tammi-helmikuusta 2025 alkaen. Yhteistyö konserttien muodossa tulee jatkumaan myös ensi vuonna.

Konsertin tuotanto: Sony Music Live

Lippuja voi ostaa Lippu.fi palvelusta tai konserttipäivänä klo 17 alkaen Uittotuvalta.

Lipun hinta 33,60 €/hlö. Konsertti on K18.

RUOKAILU

Nauti keikkakokemuksesta entistä enemmän ja varmista paikkasi herkullisen ruoan äärestä. Ruokailu alkaa 2 tuntia ennen esitystä ja ruokailun ennakkomyynti päättyy tapahtumapäivää edeltävänä päivänä klo 12. Ilmoitathan erikoisruokavaliostasi etukäteen.

Versosalaattia, mehustettua tomaattia, mustikkaa ja paahdettua halloumia (L, G)
Avocado-vihersalaattia ja melonia (M, G)
Grillattua kesäkurpitsaa, paprikaa, munakoisoa ja keittiön nokkospestoa (M, G)
Savuporo-gnocchisalaattia ja salviaöljyä (L)
Kanttarelli-villiyrttipikkelssiä (VEG, G)
Tyrnimarinoitua lohta, rucola-parmesansalaattia (L, G)
Savukalaviettelys, ruislastuja ja tilliöljyä (L)
Uiton focacciaa, oliiviöljyä, balsamicoa ja yrttilevitettä (L)

***

Maissikanaa ja herukanlehtihollandaisea (L, G)
Timjamilla maustettua paahtoperunaa ja bataattia (VEG, G)

Kasvisvaihtoehto
Yön yli haudutettua punajuurta ja paahdettua vegaanista juustoa, parsakaalin nuppuja ja linssi-villiyrttikastiketta (VEG, G)

***

Suklaa-appelsiinikakkua (L)

Ruokailun hinta 32 €/hlö.