Ota yhteyttä

Samuli Putro Uittoareenalla 16.7.

Samuli Putro keskellä kesää Joensuussa!

Pitkän linjan omintakeinen lauluntekijä-mestari Samuli Putro saapuu konsertoimaan heinäkuussa Utran Uuteen Teatteriin! Alkuvuodesta upean Keskellä Kesää albumin julkaissut Putro ei esittelyjä kaipaa. Menestyksekkään Zen Cafe yhtyeen lopetettua Putron sooloura starttasi moderniksi klassikoksi nousseella Elämä on juhla -albumilla. Liuta menestysalbumeita on johdattanut raahelais-lähtöisen Putron yhdeksi suomalaisen lauluntekijäkaartin kärkinimistä.

Olet puolisoni nyt, Elämä on juhla sekä Ilmasta tehtyjä -hitit saavat jatkoa upeista Kesän tyynet hetket ja Sydän hakkaa ahneesti -singleistä, jotka löytyvät alkuvuodesta julkaistulta Keskellä Kesää albumilta.

Heinäkuiseen perjantai iltaan Putro tuo hienon kokonaisuuden, jossa konsertin alkupuolisko on maestron soolo-esitys, ja väliajan jälkeen lauteille kapuaa tuore ja tyylikäs yhtye jossa soittavat:
Samuli Putro – laulu, kitara
Tenho Mattila – koskettimet
Mikko Kuparinen – kitara
Miikka Heikkinen – rummut

 

SAMULI PUTRO
PE 16.07.2021
Ovet auki klo 20, showtime klo 21. Konsertissa on väliaika. K-18.
Liput 32 €. Uittotuvan verkkokaupassa ja Mokkamaa (Kauppakatu 25, vain käteinen)

 

OSTA LIPUT TÄSTÄ

 

Etkot ja aitio Samuli Putron keikalle

Haluatko keikkaporukkasi iltaan ripauksen luksusta? Varaa Putron Uittoareenan konsertin yhteyteen Uittotuvan rantapaviljonki vain teidän yksityiskäyttöön! Paviljongin Etkot 10-20 henkilölle 89 € per henkilö (sis. alv). Lue lisää ja varaa oma Etkot ja aitio täältä!