Ota yhteyttä

Kunnia maakunnalle, käsityöläisille ja luonnonvaroille

 

 

Keittiömme elää vahvasti vaihtuvien vuodenaikojen ja sesonkien parhaiden antimien mukana. Kevään ensimmäisten versojen noususta aina syksyn viimeisiin pakkasaamuihin menuissamme maistuvat juuri ne maut, jotka luontomme meille tarjoaa.

Aitoja luonnon makuja ja vitamiineja

Keväämme alkaa villiyrttien ja versojen valikoimalla, joka kohtaa pihlajansilmujen karvasmantelimaisen ja koivunmahlan raikkaan maun. Nokkoset, voikukanlehdet, vuohenputket ja maitohorsman versot kasvavat kilpaa makupalettia täydentämään.

Tarina jatkuu korvasienien, kuusenkerkkien, siankärsämön lehtien ja kesän ensimmäisten kantarellien sekä ruusun, maitohorsman ja muiden tuoksuvien kukintojen parissa.

Syksyn saapuessa meitä inspiroivat luonnonmarjat ja sienet, jotka ostamme suoraan niiden poimijoilta. Ja jotta voisimme tarjota aitoja makuja ja vitamiineja myös kasvukauden ulkopuolella, osan villiyrteistä varastoimme talteen loppusyksyn ja talven sesonkeja varten.

 Perinteistä käsityötä uudella twistillä

Kiitos keittiömme tuoreista raaka-aineista kuuluu paikallisille tuottajille ja kerääjille, joiden ansiosta voimme perustaa menumme maakuntamme rikkaille luonnonvaroille. Näiden makujen ympärille ruokamme valmistuu perinteisellä käsityöllä, mutta tuoreella twistillä.

Padassamme poriseva lihaliemi luomuluista ja juureksista sekä uunissa pitkään hautuvat lihat ja hiilillä hitaasti hiillostetut kalat viimeistelevät makunautinnon, joka kutsuu palaamaan pöytäämme kerta toisensa jälkeen.