Ota yhteyttä

Ruokia, joissa maistuu koko maakunta

Kielenvieviä makuelämyksiä, jotka vievät ajatukset Pielisen rannoille, metsien marjamättäille ja Kolin kallioille.

Ruokaa läheltä

Sankareitamme ovat kerääjät, poimijat, kalastajat ja pientuottajat.

Yhteistyö heidän kanssaan luo meille mahdollisuuden tarjota juuri sinulle sesongin parhaita raaka-aineita, makuja ja tuoksuja.

Ruokamme valmistuu perinteisellä käsityöllä mutta uudella tavalla toteutettuna. Padassamme poriseva lihaliemi luomuluista ja juureksista kertoo tarinaansa tästä.

logo

Uunissa pitkään hautuvat lihat, hiilillä hitaasti hiillostetut kalat ja vihannesten pikkelöinti talven varalle viimeistelevät kokemuksen. Tervetuloa historialliseen miljööseemme, istu pöytään ja nauti!

Lue lisää ruokafilosofiastamme

Joululounas

Paikallisia herkkuja notkuva joulupöytämme katetaan  7.-21.12. arkisin klo 11 & 13. Ylikypsää luomuhärkää, kinkkua talon uunista, villiyrttejä niityiltä, Lipan kotijuustoa, härkäpapurieskaa Liperin myllyn luomuvehnästä ja paljon muuta – käy pöytään ja valmistaudu elämykseen.

Lue lisää ja varaa pöytä

Catering

Tilaa tarjoilut omiin tiloihisi – kestitsemme kaikenkokoiset seurueet ruualla, jossa maistuvat lähituottajien raaka-aineet, luonnon antimet ja tuoreet kausituotteet.

Lue lisää

Voimatien lounasravintola

Rehtiä ruokaa, sujuvaa palvelua ja tupa täynnä aitoja ihmisiä. Voimatien ravintolassa vierailusta nauttii niin vatsa kuin mielikin. Tarkista lounaslista ja aukioloajat Voimatien omalta verkkosivulta.

Voimatien lounasravintola