Ota yhteyttä

Kaikki yritystilaisuutesi tarpeisiin

Toimivat tilat, herkulliset tarjoilut, ehkäpä pientä oheisohjelmaakin – jos näiden avulla ei palaveri ala sujua, niin ei sitten millään!

Seminaarin kautta saunaan – vai syödäänkö ensin? Päätä sinä järjestys, mutta anna meidän hoitaa loput.

Utran Uittotupa on oikea paikka, kun etsit korkeatasoisia puitteita koulutukselle, kokoukselle tai vaikkapa yrityksesi virkistäytymispäivälle. Sopivien tilojen, tarvittavan esitystekniikan ja herkullisten tarjoilujen lisäksi kauttamme järjestyy myös oheisohjelma, joka tekee pitkästäkin kokouspäivästä mukavan kokemuksen.

Kerro toiveistasi ja pyydä tarjous!

Ota yhteyttä

Coction asiakastarina

”Haluamme järjestää asiakkaillemme rennon ja mieleenpainuvan tapahtuman. Se onnistuu Utran Uittotuvassa todella hyvin. Yhteenkin tilaisuuteen meille tuli asiakkaita Brasiliasta ja Saudi-Arabiasta. Kaikki olivat oikein tyytyväisiä tilaisuuteen.”

Lue lisää

John Deeren asiakastarina

”Utran Uittotuvassa ruoka on ollut aina hyvää. Moni ”tavantallaaja” ei ole usein niin pitkän kaavan mukaan syönyt. Uittotuvassa suositaan luomua. Siellä on ollut tarjolla luomuhärkää ja kokkien luonnosta itse keräämiä tuotteita sienistä lähtien.”

Lue lisää

Metsänhoito-
yhdistyksen asiakastarina

“Ruoka on ollut hyvää ja sitä on ollut riittävästi. Myös erikoisruokavaliot on huomioitu haluamallamme tavalla. Arvostamme kovasti sitä, että tarjolla on lähiruokaa ja luomua. Raaka-aineet ovat suomalaisia ja pohjoiskarjalaisia.”

Lue lisää

Phillips-Medisizen asiakastarina

”Uittotuvalla on mahdollisuus myös saunoa, ja etenkin kesällä joki luo ihan oman idyllinsä. Pihapiirissä on lisäksi monenlaisia tiloja, joissa voi kokoontua. Uittotupa on ihan ainutlaatuinen paikka. Se on niin uniikki.”

Lue lisää