Ota yhteyttä

Häät sinun tyyliisi

Sydämelliset onnentoivotuksemme, edessä on yksi elämäsi erityisimmistä päivistä! Kerro toiveistasi ja osallistu valmisteluihin sen verran kuin haluat. Suunnittelemme ja toteutamme mieleenpainuvan hääjuhlan alusta loppuun.

Vanhaa tukkilaisromantiikkaa huokuva miljöömme jokimaisemineen tarjoaa ainutlaatuiset puitteet ikimuistoiselle hääjuhlalle vain noin kuuden kilometrin päässä Joensuun keskustasta.

Hääjuhlasi suunnittelussa lähdetään liikkeelle toiveistasi, mutta sen jälkeen voit osallistua niin paljon tai vähän kuin itse haluat: autamme käytännön järjestelyissä, tarjoamme menu-ideoita sekä vastaamme juhlapäivänä siitä, että kaikki menee suunnitelmien mukaan.

Polttareita unohtamatta

Kruunaa ikimuistoinen hääpäivä vielä unohtumattomilla polttareilla. Saunassamme rentoudut parhaiden ystävien seurassa polttarilöylyjen lämmössä ja herkullisten ruokien parissa. Voit myös täydentää hemmotteluiltansa yhteistyökumppanimme tarjoamilla nautinnollisilla kasvo-, käsi- ja jalkahoidoilla sekä kampausten ja meikin laitolla yöelämään lähtöä varten.

Ota yhteyttä