Ota yhteyttä

Olavi Uusivirta Uittoareenalla 20.8. !! LOPPUUNMYYTY!!

Viime elokuussa hurmioituneen keikan Uittoareenalla soittanut Olavi Uusivirta palaa Utran upeisiin maisemiin perjantaina 20.8.2021.

Emma-palkittu Olavi Uusivirta tunnetaan platinaa ja kultaa myyneistä hiteistään kuten On niin helppoo olla onnellinen, Kultaa hiuksissa sekä Kesäyön uni.

Multitalentti tekijä on myös tuttu näky eri produktioista niin valkokankaalta, TV-ruuduilta kuin myös teatterilavoiltakin näyttelijänä.

Eläimellisen live-esiintyjän tukena toimii Suomen kärkikaartin soittajilla varustettu bändi: kitarassa Timo Kämäräinen, bassossa Jaakko Kämäräinen ja rumpujen takana Olli Krogerus.

Uusivirta yhtyeineen on yksi maamme rakastetuimmista esiintyjistä, joka onnistuu sytyttämään koko yleisön takariviä myöten vastustamattomalla energiallaan. Olavi Uusivirran viimeisin pitkäsoitto ”Skorpioni” on tanssittanut keikkapaikkoja ympäri Suomea jo toista vuotta putkeen.

Kesällä 2020 häneltä ilmestyi ”Lauantain toivotut” -levy, jolla Uusivirta bändeineen versioi kotimaisia ikivihreitä. Julkaisu syntyi suuren suosion saavuttaneen keväisen Yle Olohuone -keikan pohjalta, jonka aikana kokoonpano esitti yleisön toivomia klassikoita. Tämän lisäksi Uusivirran ja Anna Puun yhteisbiisi 2020 on keikkunut Suomen radiosoittolistalla koko kuluneen vuoden ajan. Tuotteliaalta tekijältä on ilmestynyt tänä vuonna myös kaksi hyvän vastaanoton saanutta konserttielokuvaa: ”Auringon lapsi” ja ”Zeppeliini”.

Olavi Uusivirta 20.8.2021

Ovet auki klo 18, showtime klo 19. Konsertissa on väliaika. Konsertti on ikärajaton.

Liput 32 € Uittotuvan verkkokaupassa ja Mokkamaa (Kauppakatu 25) Mokkamaasta ostettaessa liput vain käteisellä.

 

OSTA LIPUT TÄÄLTÄ

 

Etkot ja aitio Olavi Uusivirran keikalle

Haluatko keikkaporukkasi iltaan ripauksen luksusta? Varaa Uusivirran Uittoareenan konsertin yhteyteen Uittotuvan rantapaviljonki vain teidän yksityiskäyttöön! Paviljongin Etkot 10-20 henkilölle 89 € per henkilö (sis. alv). Lue lisää ja varaa oma Etkot ja aitio täältä!