Ota yhteyttä

Phillips-Medisizen asiakastarina

”Uittotuvalla on mahdollisuus myös saunoa, ja etenkin kesällä joki luo ihan oman idyllinsä. Pihapiirissä on lisäksi monenlaisia tiloja, joissa voi kokoontua. Uittotupa on ihan ainutlaatuinen paikka. Se on niin uniikki.”

Kun haluat tunnelmalliset juhlat upeassa miljöössä Uittotupa on varma valinta

Kontiolahden Lehmossa toimivalle Phillips-Medisizelle Utran Uittotupa on tullut vuosien saatossa tutuksi tapahtumien järjestämispaikkana. Yrityksen henkilöstöhallinnon asiantuntija Virpi Soinisella on pelkästään hyvää sanottavaa Utran Uittotuvasta.

– Kun vastuulleni siirtyi henkilöstöjuhlien järjestäminen tiesin jo valmiiksi, että Utran Uittotupa on varma valinta. Koskaan ei ole tarvinnut pettyä. Aina on juhlien jäljiltä jäänyt positiivinen ja hyvä fiilis. Nykyisin Uittottuvalla tunnetaan jo meidän tyylimme. Se luo tiettyä turvallisuutta, Virpi Soininen sanoo.

Yli 500 ihmistä työllistävä Phillips-Medisize on käyttänyt Uittotupaa sekä henkilöstötapahtumiin että asiakastapaamisiin.

Virpi Soinisen mielestä Joensuun seudulla on vähän täyden palvelun juhlatiloja. Sellaisia tiloja, joihin mahtuu 250–300 henkilöä. Utran Uittotupa täyttää Soinisen mielestä täydellisesti kesäjuhlissa nämä kriteerit.

– ­Paikka ympäristöineen on viihtyisä ja siisti. Me kun teemme tuotantoamme puhdastilassa, henkilöstömme kiinnittää huomiota myös siihen, millaisessa kunnossa paikat ovat. Uittotuvalla kaikki on tiptop, Virpi Soininen kehuu.

 

Upea miljöö

Asiakastilaisuuksiin Utran Uittotupa on osoittautunut myös mainioksi valinnaksi.

– Siellä  on mahdollisuus myös saunoa, ja etenkin kesällä joki luo ihan oman idyllinsä. Pihapiirissä on lisäksi monenlaisia tiloja, joissa voi kokoontua. Uittotupa on ihan ainutlaatuinen paikka. Se on niin uniikki. Miljöö on todella hienolla tavalla herätetty kukoistukseen. Uittotupa on viihtyisä juhlapaikka, jossa puitteet ovat kunnossa.

– Meille on tärkeätä, että tilaisuuteen on myös helppo tulla. Uittotuvalla ei tässä suhteessa ole ongelmaa. Siellä on riittävästi parkkipaikkoja.

 

Asiakasta kuunnellaan

Virpi Soinisen mielestä juhlapaikkaa valitessa on tärkeätä, että vieraat sinne tullessaan tuntisivat itsensä tervetulleiksi ja viihtyisivät.

– Uittotuvalla tämä puoli on ihan superia. Henkilöstö ottaa asiakkaat hyvin vastaan luoden omalta osaltaan viihtyisän tunnelman. Palvelu koostuu hyvästä asenteesta ja ammattitaidosta. Uittotuvalla kuunnellaan asiakasta. He huomioivat toiveemme. He ovat ideoinnissa ahkerasti mukana. Heidän kanssaan on tosi mukava työstää kokonaisuutta niin, että tilaisuudesta tulee loppuun saakka hiottu, Virpi Soininen kehuu.

Yhteenvetona Virpi Soininen toteaa, että Uittotupa on viihtyisä, tunnelmallinen tila, jossa palvelu on ystävällistä ja ammattitaitoista. Juhlan ohjelma on sujuva, menu näyttää aina hyvältä ja ruoka maistuu erinomaiselta.

– Myös erityisruokavaliot on huomioitu herkullisella tavalla. Se on tärkeätä, koska asiakkaillemme ja henkilökunnallemme haluamme tarjota vain parasta.

– Budjetista riippuen Uittotuvalla voidaan tuottaa myös ohjelmallisia elämyksiä. Uittotupalaisilla on kaikki järjestyy- ja kaikki onnistuu –asenne. Se on äärimmäisen tärkeä ominaisuus. Sekin on tärkeä, että pidetään mikä luvataan. Uittotuvalla ei tässäkään suhteessa ole tarvinnut koskaan pettyä.  Sieltä saa kaikki palvelut mitä tarvitaan.

Virpi Soinista viehättää Uittotuvassa se, että sinne järjestyy ohjelmaa läpi vuoden, jos sellaista kaipaa. Kesäinen teatteri on ihan oma lukunsa ammattilaisineen.  Teatterin ammattimaisuus ulottuu ohjaajista, näyttelijöihin ja valo- sekä äänipuolen henkilöstöön.

– Sen aistii, että uittotupalaiset viihtyvät työssään. Heillä on luonnostaan hyvää asiakaspalveluhenkisyyttä, aitoa, rehtiä iloisuutta ja mutkattomuutta. Hymy on heillä herkässä, Virpi Soininen hehkuttaa.

Coction asiakastarina »

John Deeren asiakastarina »

Metsänhoitoyhdistyksen
asiakastarina »

 

Olisiko Uittotupa juuri oikealla tavalla ainutlaatuinen paikka sinunkin yritystapahtumallesi?

Ota yhteyttä