Ota yhteyttä

Metsänhoito-
yhdistyksen asiakastarina

“Ruoka on ollut hyvää ja sitä on ollut riittävästi. Myös erikoisruokavaliot on huomioitu haluamallamme tavalla. Arvostamme kovasti sitä, että tarjolla on lähiruokaa ja luomua. Raaka-aineet ovat suomalaisia ja pohjoiskarjalaisia.”

Ainutlaatuinen miljöö tilaisuuksille

Utran Uittotupa on tullut vuosien mittaan Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Karjalalle tutuksi erilaisten tilaisuuksien järjestämispaikkana. On järjestetty niin valtuustokokouksia kuin seminaarejakin, ja kesäisin yhdistys on käynyt katsomassa Utran Uuden Teatterin esityksiä.

“Utran Uittotupa on jo miljööltään ainutlaatuinen ja loistava. Esimerkiksi sellaista kesäteatterimaisemaa, joka siinä pihapiirissä on, ei varmaan ole missään muualla päin Suomea.”

Metsänhoitoyhdistys Pohjois-Karjalan asiakkuuspäällikkö Hannele Ärväksen mukaan yhteistyö Utran Uittotuvan kanssa on ollut erinomaista, ja yhdistys luottaakin Uittotuvan palveluihin kolmesta kuuteen kertaan vuodessa. Tilaisuuksissa osallistujia on ollut 20:stä 50:een, ja teatteriin on menty jopa yli sadan hengen ryhmillä.

“Isompiin kokouksiin ja tilaisuuksiimme olemme valinneet Uittotuvan siksikin, kun siellä on tarpeeksi sisätilaa, ja ennen kaikkea parkkipaikkoja on riittävästi.”

Uittotuvan sisätiloja Hannele Ärväs kehuu ainutlaatuisiksi.

“Varsinkin se Ahjon puoli miellyttää silmää. Siihen on jätetty hienosti sitä vanhaa, alkuperäistä rakennuskantaa.”

 

Lähiruokaa arvostetaan

Utran Uittotuvan ruoka saa Ärväkseltä sekin hyvän arvosanan.

“Ruoka on ollut hyvää ja sitä on ollut riittävästi. Myös erikoisruokavaliot on huomioitu haluamallamme tavalla. Arvostamme kovasti sitä, että tarjolla on lähiruokaa ja luomua. Raaka-aineet ovat suomalaisia ja pohjoiskarjalaisia.”

“Utran Uittotuvan keittiömestari Pasi Venäläinen on pitänyt huolen siitä, että ruokalautasilta löytyy villiyrttejä ja villiruokaa muutenkin. Villiruoka, suoraan luonnosta saatuna ja itse poimittuna tuntuu olevan Pasilla lähellä sydäntä. Me kun olemme yhdistyksenä MTK:n kanssa läheisessä yhteistyössä, meille on ruokapuolella tärkeätä, että siinä suositaan suomalaista ja paikallista.”

Metsänhoitoyhdistyksessä arvostetaan luonnollisesti myös hyvää palvelua.

“Ja Utran Uittotuvassa se palvelu on loistavaa. Käytännön kokousjärjestelyt ruokapuolineen ovat sujuneet aina erinomaisesti. Minulla ei ole mitään pahaa sanomista. Tarjouksetkin ovat osuneet kohdilleen. Voin todella suositella Utran Uittotupaa lämpimästi. Kokousjärjestelyt ovat toimineet meidän kohdallamme hienosti. Olemme todella tyytyväisiä.”

Coction asiakastarina »

John Deeren asiakastarina »

Phillips-Medisizen asiakastarina »

 

Olisiko Uittotupa juuri oikealla tavalla ainutlaatuinen paikka sinunkin yritystapahtumallesi?

Ota yhteyttä