Ota yhteyttä

John Deeren asiakastarina

”Utran Uittotuvassa ruoka on ollut aina hyvää. Moni ”tavantallaaja” ei ole usein niin pitkän kaavan mukaan syönyt. Uittotuvassa suositaan luomua. Siellä on ollut tarjolla luomuhärkää ja kokkien luonnosta itse keräämiä tuotteita sienistä lähtien.”

Ruokaa pitkän kaavan mukaan

John Deere Forestry Oy:n konemyynti Suomessa on jaettu seitsemään myyntipiiriin. Itä-Suomen piiripäällikkö Pekka Kettusen on syytä aina tietyn ajoin kutsua asiakkaat kuulemaan yhtiön uusista tuulista.

Itä-Suomen John Deerelle Utran Uittotupa on tullut vuosien saatossa tutuksi. Siellä on järjestetty hyvällä menestyksellä asiakastilaisuuksia, joiden yhteydessä on illastettu, saunottu ja muuten vaan nautittu tunnelmasta.

Joensuun idylliseen jokimaisemaan Pielisjoen rannalle on saapunut niin kotimaisia ja ulkomaisia asiakkaita, ja iltaa on välillä vietetty oman porukan keskenkin. Paikka kun soveltuu erinomaisesti myös henkilökunnan erimuotoisiin tilaisuuksiin.

”Meidän asiakastilaisuuksimme Utran Uittotupa on sopinut erinomaisesti. Palvelu on ollut kautta linjan hyvää, miljöö on mukava ja samoin henkilökunta. Kotimaisten asiakkaiden kanssa olemme ensin saunoneet, osa on pulahtanut Pielisjokeenkin. Tämän jälkeen kokit ovat esitelleet meille pitkän kaavan mukaisen ruokalistan”, Pekka Kettunen avaa John Deeren ja Utran Uittotuvan yhteistyötä.

John Deeren ja Utran Uittotuvan keskinäinen asiakassuhde on jo usean vuoden mittainen. Siihen on Pekka Kettusen mukaan hyvät syynsä – Uittotupa on ravintolana ja pitojen järjestäjänä mitä parhain, ja yhteistyö on vuosien varrella ollut saumatonta. Ja totta kai, hyvä ruoka on ensiarvoisen tärkeää.

”Utran Uittotuvassa ruoka on ollut aina hyvää. Moni ”tavantallaaja” ei ole usein niin pitkän kaavan mukaan syönyt. Uittotuvassa suositaan luomua. Siellä on ollut tarjolla luomuhärkää ja kokkien luonnosta itse keräämiä tuotteita sienistä lähtien.”

Eikä vain sieniä. Luonnosta ovat löytyneet lautasille muun muassa villiyrtit, kuusenkerkät ja luonnon marjat.

 

Uittoperinnettä ja tarinoita historiasta

John Deeren asiakkaat ovat pääosiltaan metsäpuolen ihmisiä, mikäpä siis sen parempi miljöö kuin Utran Uittotupa. Kun rakennus aikanaan kuului Pohjois-Karjalan uittoyhdistykselle, siinä toimi konepaja, jossa korjattiin ja huollettiin uitossa tarvittavia koneita.

”Kun meilläkin on asiakkaat näitä metsäkonepuolen ihmisiä, on ollut mielenkiintoista kuunnella talon historiasta. Tilaisuuksissa on käyty uittoperinnettä ja uiton historiaa läpi. Historiasta on saatu aikaan paljon tarinaa.”

John Deeren asiakastilaisuudet ajoittuvat usein kevääseen, ja vieraiden määrä on vaihdellut kymmenestä 30:een. Kettusen mielestä Utran Uittotupa soveltuu tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

”Henkilökunnan kanssa on ollut helppo järjestellä eri tyyppisiä tilaisuuksia. Tämän kokoinen porukka kun on juuri sopivan kokoinen esimerkiksi saunomisen kannalta.”

Coction asiakastarina »

Metsänhoitoyhdistyksen
asiakastarina »

Phillips-Medisizen asiakastarina »

 

Olisiko Uittotupa juuri oikealla tavalla ainutlaatuinen paikka sinunkin yritystapahtumallesi?

Ota yhteyttä