Ota yhteyttä

Coction asiakastarina 

”Haluamme järjestää asiakkaillemme rennon ja mieleenpainuvan tapahtuman. Se onnistuu Utran Uittotuvassa todella hyvin. Yhteenkin tilaisuuteen meille tuli asiakkaita Brasiliasta ja Saudi-Arabiasta. Kaikki olivat oikein tyytyväisiä tilaisuuteen.”

Saunaa, paljua ja avantoa kansainvälisille asiakkaillemme

Liperiläisen Coctio Oy:n kehittämällä tekniikalla teurastamoiden ja lihanjalostuslaitosten luutähteistä jalostetaan uusia raaka-aineita kokkien ja elintarviketeollisuuden tarpeisiin. Innovaatio on herättänyt kiinnostuksen ympäri maailmaa, ja Coctio onkin luottanut sekä kotimaisten että kansainvälisten asiakkaiden tilaisuuksissaan Utran Uittotuvan palveluihin. Coction markkinointipäällikkö Tanja Immosen mukaan Uittotupa on ollut mainio paikka yritystapahtumien järjestämiseen.

”Utran Uittotuvan kanssa on ollut mukava tehdä yhteistyötä. Siellä on heti ymmärretty, mikä on tilaisuutemme henki ja tavoite. Uittotuvan henkilökunta on ollut kanssamme alusta asti näitä tilaisuuksia mielellään suunnittelemassa sellaisiksi kuin olemme halunneet. Tilaisuudet ovat olleet aina onnistuneita.”

Parhaimmillaan Coction on viettänyt Uittotuvalla iltaa vajaan 30 hengen porukalla. Uittotuvan miljööstä ja tunnelmasta nautitaan muun muassa illastamalla, saunomalla, paljussa istuskelulla ja jopa avantouinnilla.

”Haluamme järjestää asiakkaillemme rennon ja mieleenpainuvan tapahtuman. Se onnistuu Utran Uittotuvassa todella hyvin. Yhteenkin tilaisuuteen meille tuli asiakkaita Brasiliasta ja Saudi-Arabiasta. Kaikki olivat oikein tyytyväisiä tilaisuuteen.”

 

Talvi-illan eksotiikkaa

Edes hyiseen avantoon pulahtaminen ei tee tilaisuudesta kylmää.

”Sehän siinä onkin mukavaa. Melkein kaikki ulkomaiset vieraammekin kävivät saunassa, istahtivat paljuun ja pulahtivat avantoon”, Tanja Immonen hehkuttaa Coction yhtä monista Utran Uittotuvalla järjestetyistä asiakastapahtumista, jonka kruunasi kaunis talvi-illan sää.

”Ulkoiset puitteet suosivat kansainvälisten asiakkaiden vierailua. Oli kuulas, kirkas, helmikuinen ilta. Oli vielä pakkasta, joka loi omalta osaltaan eksoottista tunnelmaa ihmisille, jotka eivät ennen olleet suomalaista talvea kokeneet aidoimmillaan”.

”Utran Uittotuvalla puitteet tämän kaltaiseen ohjelmajärjestelyyn ovat todella hyvät.”

 

Ruoka ennen kaikkea mieleenpainuvaa

Tanja Immosen mukaan palvelu on ollut Utran Uittotuvassa aina todella asiakaslähtöistä – ja ruoka kaiken aa ja oo.

”Tarjoilu on pelannut ja ruoka on ollut maukasta. Utran Uittotuvalla on ollut helppo pitää erityyppisiä tapahtumia niin päivä- kuin ilta-aikaankin.”

”Menun suunnittelussa henkilökunta kuuntelee mielellään meitä. Se on tärkeää, kun asiakkaita on eri puolilta maailmaa. Ruokalistaa laadittaessa pitää ottaa huomioon se, että ruoka sopii kaikille, ja ennen kaikkea, että se olisi kaikille mieleenpainuvaa. Tässä olemme onnistuneet hyvin Utran Uittotuvan kanssa.”

John Deeren asiakastarina »

Metsänhoitoyhdistyksen
asiakastarina »

Phillips-Medisizen asiakastarina »

 

Olisiko Uittotupa juuri oikealla tavalla ainutlaatuinen paikka sinunkin yritystapahtumallesi?

Ota yhteyttä