Ota yhteyttä

Löylyt & burgeribuffa

Uiton saunailloissa nautitaan löylyjen lisäksi lämmitettyyn kylpypaljuun pulahtamisesta sekä herkullisesta burgeribuffasta, jotta jaksetaan saunoa vielä vähän lisää!

Maanantai-lauantain saunailta 6-10 henkilölle 450 € (sis. alv). Hintaan sisältyy kelohongalla sisustetun saunan lisäksi palju, pyyhkeet & kylpytakit sekä burgerit. Sauna on käytössä aina kello 23 asti. Tarjous ei ole voimassa pyhäpäivinä.

Kysythän tarjouksen, jos saunojia on enemmän – meidän tiloihin kyllä mahtuu! Vallitsevat olosuhteet on otettu huomioon Uittotuvalla tarkasti, ja käsidesien sekä tehostettujen pintojen puhdistamisen lisäksi yksityistilaisuuksille on mahdollista järjestää oman tilan lisäksi myös täysin oma sisäänkäynti sekä WC:t.

 

myynti@utranuittotupa.fi

0500 675 162

 

BURGERIBUFFETIN MENU

Talon briossisämpylä

Luomu naudan täyslihapihvi

Cheddarjuusto

Marinoitu sipuli

Coleslaw-salaatti

Suolakurkku

Majoneesi

Lisukkeena salaatti

 

Menun kylkeen on mahdollista ostaa myös erilliset juomapaketit – kysy meiltä lisää! Saunatilamme on anniskelualuetta eli omien alkoholien tuominen ei ole mahdollista.

Menu on saatavilla myös kasvisversiona tai täysin vegaanisena – muista mainita ruoka-aineallergiat ja erikoisruokavaliot saunailtaa varatessasi, jotta voimme palvella sinua paremmin!

 

TIEDUSTELUT JA VARAUKSET

 

myynti@utranuittotupa.fi

0500 675 162