Ota yhteyttä

JOENSUUN OOPPERAYHDISTYS: RANSKALAINEN ILTA

Ajankohtainen

Oopperayhdistyksen jo perinteisessä elokuisessa konsertissa sukelletaan tänä vuonna ranskalaisiin tunnelmiin!

Perjantaina 14.8 konsertissa Uittoareenalla sopraano Laura Pyrrö ja baritoni Kristian Lindroos esittävät ranskalaisia chansoneita, elokuvamusiikkia ja aarioita.

Solisteja säestää upea mies-trio jossa soittavat virtuoosimaiset Arto Tarkkonen, harmonikka, Kemal Achourbekov, piano ja Mikko-Ville Luolajan-Mikkola, viulu.

Konsertti järjestetään yhteistyössä 40. toimintavuottaan juhlivan Joensuun suomalais-ranskalainen yhdistys ry:n kanssa

Liput 35 €

Ennakkomyynti: Utran Uittotupa puh 0500 675162
sekä herkkupuoti Mokkamaa, Kauppakatu 25 (huom vain käteinen! )

Lipunmyynti 1.7.  alkaen Utran Uittotuvan verkkokaupassa

OSTA LIPUT TÄÄLTÄ

Ryhmävaraukset: eilayrjola@gmail.com

 

Huolehdithan käsienpesusta ja/tai desinfioinnista. Pese kätesi tullessasi esityspaikalle ja aina WC:ssä käynnin yhteydessä.
Vältä kaikkea ylimääräistä koskettelua paljain käsin.
Jos sinulla on tarve yskiä tai aivastaa, tee se hihaan, kertakäyttöiseen nenäliinaan tai servettiin.
Pidä turvaväli henkilökuntaan ja toisiin asiakkaisiin.
Noudata henkilökunnan antamia suullisia ja kirjallisia ohjeita.
Jos tunnet itsesi sairaaksi, alä tule tapahtumapaikalle.

 

Ranskalainen buffet

Uittotuvalla ennen konserttia klo 16 ja toinen kattaus konsertin jälkeen klo 20.30, joihin varaukset Uittotuvalta puh 0500 675162 tai myynti@utranuittotupa.fi

MENU:

Parsa-vihersalaattia ja parmesania (vl, g)

Ratatouillesalaattia, vuohenjuustovaahtoa ja nokkosöljyä (vl, g)

Kirsikkatomaatti-härkäpapusalaattia ja omenavinaigrettea (m)

Mansikka-versosalaattia ja itsetehtyä kotijuustoa, Provencenkastiketta (vl, g)

Uiton itse leivottua patonkia ja voikukka-pestolevitettä (l)

Ankkapatee ja saksankirveli-punasipulihilloketta (m, g)

Sitruunamarinoitua lehtikaalia ja jokirapuja (m, g)

Nizzansalaattia ja basilikaöljyä (m, g)

Quiche Lorrainea ja hernecreemiä (l)

Dijon-valkosipulisilliä (m, g)

Punaviinisiirapilla glaseerattua kanaa ja pähkinää (m, g)

Polvijärveläistä luomunautaa a`la Burgund ja kesäperuna-ruohosipulipaistosta (l, g)

***

Tarte Tatin ja vaniljavaahtoa (l)

Haudutettua teetä ja hunajaa maakunnasta

Paikallisen Unison Coffee paahtimon kahvia

30 €/hlö

Ilmoitathan ruoka-aine allergiastasi varausta tehdessäsi

Ranskalaisen illan viinisuositus:

Kuohuviini Veuve de Vernay ice edition 31 €

Mouton Cadet Rouge 32 €

Mouton Cadet Sauvignon Blanc 32 €