Uittotuvan ja kehonhallintaan ja -huoltoon erikoistuneen studio Topaasin yhteisissä TYHY-päivissä rentoudutaan virkistävän ja koko kroppaa sekä mieltä hellivän kehonhuollon parissa!

Sopisiko teidän toimistoporukalle niska-hartiaseutua höllentävä kehonhuoltoharjoitus vai innostuisivatko kollegat esimerkiksi kävelyntaidon tekniikan opettelusta? Uittotuvan ja Topaasin TYHY-päivissä riittää valinnanvaraa!

TYHY-päivän aktiviteetteja Topaasin kanssa voidaan järjestää ympäri vuoden, arkisin kello 9.00-16.00. Hinta 200-275 € / ryhmä sekä ruoka 19 € per henkilö. Tutustu alta aktiviteettivaihtoehtoihin sekä maistuvaan TYHY-päivän menuun, ja varaa oma firman työhyvinvointipäivä Uittotuvalle nyt!

AKTIVITEETIT

Niska notkeaksi, kyttyrä kadoksiin ja hartiat rennommaksi 200-250 € / ryhmä
Ryhmäkoko: Alle 10 hlö 200 €, yli 10 henkilöä 250 €
Kesto: 45 min

Topaasin kehonhuoltoharjoitus vapauttaa ja vahvistaa niska-hartiaseudun kireyksiä tuolia hyväksi käyttäen. Kehonhuoltoharjoitus ei vaadi mattoja tai vaatteiden vaihtoa.

Ulkoiluta selkärankaa – 225-275 € / ryhmä
Ryhmäkoko: max. 10 henkilöä (225 e), 10-30 henkilöä (275e)
Kesto: 75 min

Kävelyntaidon perusteissa Topaasin ammattilaiset opettavat sauvakävelyn tekniikkaa ja opastavat erilaisten koko kehoa huoltavien liikkeiden pariin. Kävelyntaidon perusteisiin sisältyy harjoituksia pareittain, alkulämmittelyt, yhteinen kävely sekä loppuvenyttelyt. Osallistujilta vaaditaan omat kävelysauvat.

Rullaillen rennoksi – 225 € / ryhmä
Ryhmäkoko: max. 12 henkilöä
Kesto: 60 min

Tunnin aikana oma keho huolletaan kokonaisvaltaisesti Topaasin ohjeistamana, rullan ja piikkipallon avulla – helppoa ja tehokasta! Kehonhuolto ei vaadi omia välineitä.

Näytetunnit: pilates, barre tai syvävenyttely – 225 € / ryhmä
Ryhmäkoko: max. 14 henkilöä
Kesto: 60 min

Pikakurssi pilateksen, barren tai syvävenyttelyn pariin Topaasin ammattilaisten ohjaamana! Tunti ei vaadi omia välineitä.

Polttariporukoille ”Lantionpohja vahvaksi” tai ”Face lifting -kasvojen kohotus” – 200 € / ryhmä
Ryhmäkoko: max. 12 henkilöä
Kesto: 45 min

UITTOTUVAN MENU

Menun hinta 19 € / hlö

Smoothie

Keittoruoka

Makea leivonnainen
Paikallisen paahtimon kahvia ja teetä

Menu voidaan myös räätälöidä juuri teille sopivaksi. Muistathan mainita työporukan mahdolliset ruoka-aineallergiat ja erikoisruokavaliot TYHY-päivää varatessasi, jotta voimme palvella teitä paremmin!

LISÄMAUSTEET

Mahtavan TYHY-päivän rientoja ei missään nimessä kannata jättää kesken – päivää tai iltaa voi jatkaa Uittotuvalla myös esimerkiksi saunaillan merkeissä! Kysy saunan ja lämmitetyn kylpypaljun vuokrauksesta myynnistämme.