Virkistävää, motivoivaa ja koko työporukan yhteen hitsaavaa TYHY-päivän ohjelmaa vailla? Uiton TYHY-päivissä yhdistyvät itäsuomalaisesta luonnosta ammentavat Karu Survivalin yhteisaktiviteetit sekä maakunnan herkullisimmat maut Uittotuvan lounaan tai illallisen muotoon taiottuna.

Innostuuko teidän työporukka erätaitojen ja tulenteon perusteiden opettelusta, yhdessä avotulella kokkailusta vai melontaretkestä Pielisjoen henkeäsalpaavissa maisemissa? Voitte valita kolmen vasta-alkajillekin sopivan aktiviteetin väliltä, jotta TYHY-päivä on varmasti juuri teidän näköinen!

TYHY-päivän hinta aktiviteetista riippuen 70-80 € per henkilö. Tutustu alta aktiviteettivaihtoehtoihin sekä maittavaan menuun, ja varaa firman TYHY-päivä nyt!

AKTIVITEETIT

Erätaitojen perusteet: tuli – 25 € / hlö

Ajankohta: vuoden ympäri
Ryhmäkoko: 10-16 henkeä

Erätaitojen perusteissa tutustutaan erilaisiin tulentekomenetelmiin ja opitaan rutkasti myös tulen historiasta. Kokeneen kouluttajan avulla opetellaan muun muassa sytykkeiden sekä perinteisten, nykyaikaisten ja tilapäisten tulentekovälineiden saloihin.

Nokikokki – 25 € / hlö

Ajankohta: touko-syyskuu
Ryhmäkoko: 10-16 henkeä (pienemmille tai suuremmille ryhmille erillinen tarjous)

Kurssilla perehdytään ruoanlaiton saloihin keskellä luontoa, ja nokikokit valmistavat asiansa osaavan oppaan johdolla leipää ja muita avotulen herkkuja.

Pielisjoen melontaretki – 35 € / hlö

Ajankohta: touko-syyskuu
Ryhmäkoko: 10-16 henkeä

Retkellä tutustutaan Joensuun läpi virtaavaan kauniiseen Pielisjokeen ja sen historiaan kevyttä reittiä meloen. Retki sopii mainiosti myös ensikertalaisille melojille.

UITTOTUVAN MENU

Menun hinta 45 € / hlö

Tulokahvit
Härkäpapu-ohra karjalanpiirakat (L)
Munavoi (l, g)
Leikkele (m, g)

Lounas
Lohikeittoa (l, g)
Kasvisvaihtoehtona inkivääri-porkkanakeittoa (veg, g)
Kaksi salaattia (m, g)
Talon leipää ja paikallista ruisleipää
Levite
Raparperirahkaa (l, g)
Paikallisen paahtimon kahvia, teetä ja paikallista hunajaa

Virvokkeet ulkoilun ajaksi
Vesipullot ja koivunmahla-kuusenkerkkäjuomaa

Lähtökahvit ja jäätelöä

Menu voidaan räätälöidä juuri teille sopivaksi ja menun kylkeen on mahdollista ostaa myös erilliset juomapaketit – kysy lisää myynnistämme! Muista mainita työporukan mahdolliset ruoka-aineallergiat ja erikoisruokavaliot TYHY-päivää varatessasi, jotta voimme palvella teitä paremmin!

LISÄMAUSTEET

Mahtavan TYHY-päivän rientoja ei missään nimessä kannata jättää kesken – päivää tai iltaa voi jatkaa Uittotuvalla myös esimerkiksi saunaillan merkeissä! Kysy saunan ja lämmitetyn kylpypaljun vuokrauksesta myynnistämme.