Uittotuvan ja kehonhallintaan ja -huoltoon erikoistuneen studio Topaasin yhteisissä TYHY-päivissä rentoudutaan virkistävän ja koko kroppaa sekä mieltä hellivän kehonhuollon parissa!

Sopisiko teidän toimistoporukalle niska-hartiaseutua höllentävä kehonhuoltoharjoitus vai innostuisivatko kollegat esimerkiksi kävelyntaidon tekniikan opettelusta? Uittotuvan ja Topaasin TYHY-päivissä riittää valinnanvaraa!

TYHY-päivän aktiviteetiin hinta 200-225 € / ryhmä sekä ruoka 19 € per henkilö. Tutustu alta aktiviteettivaihtoehtoihin sekä maistuvaan TYHY-päivän menuun, ja varaa oma firman työhyvinvointipäivä Uittotuvalle nyt!

AKTIVITEETIT

Niska-hartiaseudun kehonhuolto – 200 € / ryhmä
Ajankohta: vuoden ympäri
Ryhmäkoko: 10-20 henkilöä
Kesto: 60 min

Hartiat rennoiksi, niska notkeaksi ja kyttyrä kadoksiin! Topaasin kehonhuoltoharjoitus vapauttaa ja vahvistaa esimerkiksi istumatyöstä kärsineet niska-hartiaseudun lihakset tuolin avulla. Kehonhuoltoharjoitus ei vaadi mattoja tai vaatteiden vaihtoa.

Kävelyntaidon perusteet – 225 € / ryhmä
Ajankohta: vuoden ympäri
Ryhmäkoko: 10-30 henkilöä
Kesto: 75 min

Ulkoiluta selkärankaa! Kävelyntaidon perusteissa Topaasin ammattilaiset opettavat sauvakävelyn tekniikkaa ja opastavat erilaisten koko kehoa huoltavien liikkeiden pariin. Kävelyntaidon perusteisiin sisältyy alkulämmittelyt, yhteinen kävely sekä loppuvenyttelyt. Osallistujilta vaaditaan omat kävelysauvat.

Koko kehon kehonhuolto – 225 € / ryhmä
Ajankohta: vuoden ympäri
Ryhmäkoko: max. 14 henkilöä
Kesto: 60 min

Koko kroppa rullaillen rennoksi! Helpon ja tehokkaan tunnin aikana oma keho huolletaan kokonaisvaltaisesti Topaasin ohjeistamana, rullan ja piikkipallon avulla. Kehonhuolto ei vaadi omia välineitä.

Näytetunti pilates, barre tai syvävenyttely – 225 € / ryhmä
Ajankohta: vuoden ympäri
Ryhmäkoko: max. 14 henkilöä
Kesto: 60 min

Pikakurssi pilateksen, barren tai syvävenyttelyn pariin Topaasin ammattilaisten ohjaamana!

UITTOTUVAN MENU

Menun hinta 19 € / hlö

Smoothie

Keittoruoka

Makea leivonnainen
Paikallisen paahtimon kahvia ja teetä

Muista mainita työporukan mahdolliset ruoka-aineallergiat ja erikoisruokavaliot TYHY-päivää varatessasi, jotta voimme palvella teitä paremmin!

LISÄMAUSTEET

Mahtavan TYHY-päivän rientoja ei missään nimessä kannata jättää kesken – päivää tai iltaa voi jatkaa Uittotuvalla myös esimerkiksi saunaillan merkeissä! Kysy saunan ja lämmitetyn kylpypaljun vuokrauksesta myynnistämme.